Teamleider Klantenservice

Een landelijke organisatie met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Bij onze opdrachtgever is een vacature ontstaan voor een Teamleider Klantenservice. Samen met jouw team van ca. 30 collega's ben je verantwoordelijk voor een excellente klantbeleving. In deze functie geef je leiding aan een team van 30 medewerkers. Dit doe je door middel van motiveren en inspireren, daarmee zorg je dat je iedereen mee krijgt. Het team werkt volledig hybride wat inhoudt dat thuiswerken wordt gecombineerd met werken vanaf de locatie in Amsterdam. Samen met je team zorg je ervoor dat de klaten een uitstekende dienstverlening krijgen. Je signaleert knelpunten en draagt - waar nodig - verbeterpunten aan. Ook lever je een bijdrage aan het organisatiebeleid.Je implementeert de gestelde doelstellingen en kpi's en bewaakt deze. Je werkt nauw samen met de collega teamleiders van de andere locaties door het hele land. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de werkprocessen op elkaar afgestemd zijn. 

Wat neem je mee?

Wat vragen wij?

  • een afgeronde HBO-opleiding
  • minimaal 3 jaar ervaring in een leidinggevende en vergelijkbare rol (bij voorkeur in een servicegerichte omgeving)
  • verbindend leiderschap, goed kunnen coachen en inspireren
  • een helicopterview en goed (en snel) kunnen schakelen op verschillende niveaus
  • heb je ervaring met het aansturen van een hybride team, dan is dat een grote pré 

Wat wordt er geboden?

Wij bieden een baan met veel vrijheid en uitdaging binnen een organisatie met een groot maatschappelijk karakter. Je krijgt een jaarcontract voor 28 tot 32 uur per week met de intentie tot verlenging naar een vaste baan. Hybride werken is mogelijk. Je vaste kantoorstek zal in Amsterdam zijn, in combinatie met werken vanuit huis. Tijdens de inwerkperiode werk je volledig vanuit het kantoor in Amsterdam. Het salaris ligt tussen de € 3400,- en € 4200,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek. 

Sollicitatieprocedure

Denk je bij het doorlezen van dit profiel: dit ben ik! Bel of mail ons dan, wij vertellen je dan graag meer over deze mooie functie en dito organisatie!

Uren 28 - 32 uur per week
Salaris € 3400 - € 4200 bruto o.b.v. 36 uur
Regio Amsterdam

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.