Customer Service Supervisor - International Inspections

Voor een internationale handelsorganisatie in Berkel en Rodenrijs

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als Supervisor voor de afdeling Customer Service geef je leiding aan het team dat internationale inspecties van agri producten verzorgt. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het team, dat onder meer de ontwikkeling van ons personeel omvat, het aannemen en opleiden van nieuw personeel, het vaststellen van de jaarlijkse doelstellingen en het bevorderen van een ondernemende, motiverende en leuke werkplek.

Verder wordt van u verwacht dat u de gegevens die tijdens onze inspecties zijn verzameld, op strategische wijze analyseert en organiseert en deze omzet in zinvolle input voor onze dagelijkse en toekomstige activiteiten. Je fungeert als de belangrijkste contactpersoon tussen verschillende belanghebbenden, zoals klanten, zakenpartners en het management. Jouw functie is cruciaal voor de dagelijkse bedrijfsvoering en vereist analytische, administratieve en projectmatige leiderschapsvaardigheden.

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als supervisor in een vergelijkbare industrie.
  • Kennis en ervaring in de handel van agri commodities  (zoals granen, meststoffen, suikers) of certificeringsprocessen.
  • Goede analytische, administratieve, leiderschaps- en projectmanagementvaardigheden.
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden, klantgerichte instelling.
  • Flexibiliteit om buiten de standaard kantooruren te werken.
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal

Wat wordt er geboden?

Wij waarderen en investeren in onze medewerkers door begeleiding, uitgebreide opleidingen en uitstekende arbeidsvoorwaarden te bieden binnen onze dynamische organisatie.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 010-7200867 of mail ons via rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40
Regio Berkel en Rodenrijs

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.