HR Officer

Voor een internationaal opererende rederij in het centrum van Rotterdam

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij ervaring met ziekteverzuimbegeleiding van medewerkers en is de Wet verbetering poortwachter jou niet onbekend? Vind jij het ook leuk om verantwoordelijk te zijn met het ontwikkeltraject van onze vlootmedewerkers? Dan zoeken wij jou! Door recente ontwikkelingen in het team en de aanhoudende groei van de vloot zijn wij opzoek naar een ervaren HR Officer voor 24-40 uur.

De functie bevat alle aspecten die je al weet vanuit jouw eerdere ervaring als HR Adviseur. Binnen onze organisatie heb je echt een zwaardere adviseursrol en adviseer je gevraagd en ongevraagd bij alle HR gerelateerde onderwerpen richting het management en de vloot. Daarnaast borg jij vanuit jouw rol de toepassing van de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, de cao en actuele wet- en regelgeving. Je maakt deel uit van onze HR afdeling en werkt nauw samen met de collega’s van Crewing & Operations. Eveneens vallen ook deze zaken  nog onder jouw verantwoording:

  • Het coördineren en beheren van verschillende HR projecten, denk aan het opzetten en begeleiden van bemanningsdagen en cursusdagen;
  • Het ondersteunen van het management met opstellen en up to date houden van diverse beleidsstukken en bijdragen aan de verbetering c.q. professionalisering van de huidige HR processen;
  • Het onderhouden van het contact met onder andere de bemanning en interne afdelingen.

Wat neem je mee?

Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen, bij voorkeur, een pragmatisch en internationaal opererend bedrijf. Je bent al ervaren met het begeleiden van langdurige ziekteprocessen van collega’s en vind juist de afwisseling in het werk leuk door je ook bezig te houden met ontwikkeltrajecten van medewerkers. Ervaring met de maritieme branche is een pre.

Ben je proactief, flexibel, een zelfstarter en beschik je daarnaast over:

  • Sociale en organisatorische vaardigheden;
  • Goede administratieve en nauwkeurige vaardigheden;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wordt er geboden?

Onze organisatie biedt een leuke en veelzijdige functie binnen een toonaangevende rederij die voorop loopt met nieuwe technieken en concepten. Je komt te werken in een klein HR team bestaande uit een HR Manager, een HR Officer, een HR Recruitment Officer en een HR Administrator. We werken vanuit ons kantoor in Rotterdam waar een plezierige werksfeer heerst. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 31 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband), netto sportbijdrage en de mogelijkheid om thuis te werken. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 010-7200867 of mail ons via rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24-40 uur per week
Salaris € 3500,- tot € 5000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week
Regio Rotterdam

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.