Transportplanner Engels & Duits

Familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb jij ervaring met het plannen van transportritten? Krijg je energie van actief meedenken en -werken in processen en procesveranderingen? Zoek je een organisatie vol ontwikkelingsmogelijkheden? Dan is dit de baan voor jou!

De afdeling transportplanning is een belangrijke spil binnen onze organisatie, samen met 6 collega’s stuur je 60-80 chauffeurs en charters aan, begeleid je ze bij vragen en/of problemen onderweg. Je volgt de vrachtwagens en weet hoe de ritten verlopen, je kan snel schakelen op gewijzigde situaties en speciale opdrachten van klanten.

Als transportplanner ben je continue op zoek naar commercieel interessante vrachten, om een zo optimaal en economisch goed ritresultaat te behalen. De dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit: verwerken van de (automatisch) binnengekomen transportopdrachten binnen de bestaande ritplanning, vertalen van email communicatie naar transport-opdrachten, plannen van transportopdrachten (multi-temp), rekening houdend met de inzetbaarheid van Chauffeurs (rijtijden wet), het materieel en type lading, communicatie met oa. aansturing van chauffeurs, losadres, communiceren met in- en externe klanten, dienstverleners en/of andere relevante instanties en derden over de aankomst of het vertrek van een transport, laad- en lostijden en verzorgen van benodigde transportdocumenten.

Wat neem je mee?

Voor de functie van transportplanner is het van belang dat je beschikt over:
- 3-5 jaar werkervaring in de transportwereld;
- Engels & Duits te spreken (evt frans);
- Kennis Europese wegennet;
- Kennis Douane documenten;
- MBO-4 niveau en hebt HBO werk- en denkniveau;
- Ervaring met geautomatiseerde plannings- en TMS-systemen.

Wat wordt er geboden?

Een mooi salaris van €16,63 tot €17,99 bruto per uur op basis van jouw ervaring, een leuke en verantwoordelijke job in een familiebedrijf met volop kansen en de mogelijkheid het bedrijf verder te professionaliseren en te laten groeien

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.