Administratief medewerker

Familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening. Je komt te werken in de snijderij bij Papierlogistiek wordt per jaar 50.000 ton aan rollen in vellen gesneden, daarnaast wordt er in de aansluitende loodsen nog eens ruim 150.000 ton aan rollen op- en overgeslagen. Onze internationale transport afdeling vervoeren op afroep de pallets met vellen en/of rollen naar de afnemers in geheel Europa.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van onze processen. Ook ligt hierin direct een uitdaging voor je. Momenteel bevinden wij ons middenin de professionalisering van de systemen en software, welke de digitalisering en efficiencygraad binnen de gehele organisatie zullen verhogen. Ook van jou vragen we om hierin mee te denken en aan bij te dragen, doordat het direct invloed heeft op de invulling van de functie.

Hoe ziet je dag eruit? Jij verwerkt transportdocumenten, regelt de facturatie richting opdrachtgevers en zorgt voor een goede afhandeling van inkomende containers. Hiervoor heb je intern veel telefonisch contact met de desbetreffende collega’s en daarnaast ook met onze zakelijke en particuliere klanten. Belangrijkste hierin is dat alle betrokken partijen op de hoogte en met elkaar aangesloten blijven. Daarnaast zal je, bij de afwezigheid van een collega, de productieplanning van de Snijderij kunnen maken.

Zie jij verbeteringen? Wij horen deze graag! Vanwege de veranderingen die wij met elkaar doormaken heb jij de mogelijkheid om de inhoud van jouw functie naar een hoger niveau te tillen.

Wat neem je mee?

Voor de functie van administratief medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Mbo werk-en denkniveau;
- Affiniteit met administratieve processen;
- Snel eigen kunnen maken van verschillende systemen;
- Punctueel en overzichtelijk zijn;
- In het Engels kunnen communiceren (mondeling en schriftelijk) met externe partijen of bereid de basis van de Engelse taal je eigen te maken.

Wat wordt er geboden?

Salaris tussen de € 2.400,- en € 3.050,- bruto per maand (fulltime). Minimaal 24 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband. 3,5 ATV dagen. Reiskosten van €0,21 cent per km. Goed pensioen. Collectieve zorgverzekering en aanvullende personeelsverzekeringen en ontwikkelmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.