Customer Support Medewerker

Deze organisatie is actief als een online platform op het gebied van werving en selectie in Nederland.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Bij onze opdrachtgever en haar zusterbedrijven komen tientallen tot zelfs honderden nieuwe contacten en wijzigingen per week binnen van geïnteresseerden in onze nieuwsbrieven, producten, onderzoeken en diensten. Deze contacten zijn het ‘goud’ van onze groeiambities en daar word jij verantwoordelijk voor.

Je bent in jouw rol als customer support medewerker, de spil in het commerciële web van marketing & sales. Naast de belangrijkste administratieve rol, het documenteren, verrijken, opvolgen, distribueren van inkomende mail en het up tot date houden van ons CRM, Active Campaign, werk je actief mee met marketing en sales. Zoals het uitzetten van marketingacties, signaleren van klantgroepen en behoeften, klanten intakes doen, het opbouwen van kansrijke klantenpools en contacten onderhouden met leden van de Werf& pro community. Ook voer je ondersteunende taken uit voor onze events en opleidingen zoals het communiceren met én het ontvangen van onze klanten/gasten.

Als je wil doorgroeien zien we je graag jezelf verdiepen in marketingtaken, zoals het versturen van de nieuwsbrief en inrichten van automations.

Wat neem je mee?

Wat vragen we van jou
* Je werkt secuur.
* Je hebt ervaring met een CRM systeem zoals Active Campaign.
* Je hebt een aantal jaren ervaring in customer support.
* Je hebt interesse in recruitment en de arbeidsmarkt.
* Je bent ontzettend nieuwsgierig en leergierig.
* Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
* Je houdt van de mouwen opstropen, op z’n Rotterdams.

Wat wordt er geboden?

Wat wij je kunnen bieden: * Een functie voor minimaal 28 uur per week, voorkeur is 32 uur of meer. * Salaris tussen de € 2.500 – 3.000 per maand obv fulltime. Afhankelijk van je ervaring. * Veel verantwoordelijk- en zelfstandigheid en flexibiliteit. * Één keer in de 6 weken een uitje met de collega’s, inclusief een reisje naar het buitenland van meerdere dagen. * Een omgeving waarin we hard werken tijdens werktijd, maar je vooral ook kunt zijn wie je bent tijdens en buiten kantoortijd. * Alle onkosten worden vergoed, bescheiden pensioenregeling. * Geen auto, wel OV-kaart of kilometervergoeding. * Veel opleidingsmogelijkheden. * Optioneel: Seizoenkaart voor de Feyenoord-vrouwen. * Hybride werken, 2 dagen per week op kantoor in Rotterdam, of meer als je dat wilt. Je bent op onze events aanwezig.

Sollicitatieprocedure

Meer weten? Bel of mail ons: 010-7200867, info@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 28.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.