Promotie specialist Outdoor

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Vindt jij het leuk om promotieplannen te ontwikkelen door data leidend te maken, dan zijn wij op zoek naar jou! In de functie van promotie specialist (outdoor) initieer en coördineer je meerdere campagnes en promoties voor de outdoorwinkel. Je stemt activiteiten af met interne stakeholders, zoals collega’s binnen retail campaigning, merchandising en sourcing. Verder stuur je op de juiste balans tussen omzet, winst, klanttevredenheid en merkbewustzijn. Je duikt diep de data in om de resultaten van promoties en campagnes te analyseren en komt boven met inzichten die tot verbeteringen en innovaties leiden. Totslot draag je bij aan winkel-brede projecten die promoties elke dag beter maken

Wat neem je mee?

Voor de functie van promotie specialist outdoor is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Afgeronde Bachelor of Master;
- 1 a 2 jaar recente werkervaring;
- Je beschikt over analytische skills;
- Je bent creatief en kunt data-gedreven werken.
- Je bent minimaal voor 3 maanden beschikbaar (oktober tot en met december).

Wat wordt er geboden?

Een bruto salaris van € 2.800 afhankelijk van leeftijd en ervaring, een leuke functie tot einde jaar, met grote kans op verlenging, een jong, gezellig en hardwerkend team, met regelmatige borrels, een baan bij het grootste e-commercebedrijf van de BeNeLux en een internetvergoeding want op fulltime basis werk je 3 dagen vanuit huis.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.