Kok bij bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega

Solliciteer

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde kok. Ben jij creatief en ligt jouw passie bij lekker koken dan zijn wij op zoek naar jou! Je werkt in een gezellig team en hebt veel vrijheid voor je eigen werkindeling. In je vrije tijd kan je de omgeving ontdekken! Het spreekt voor zich dat je een gastvrije en open basishouding hebt.
Als kok verzorg jij samen met jouw collega’s het eten en drinken op het hoofdkantoor van bol.com. Op deze locatie verblijden jullie 700 productie- en kantoormedewerkers van bol.com met een heerlijke maaltijd op verschillende momenten van de dag.

Wat neem je mee?

In de functie van kok bij bol.com is het van belang dat je beschikt over;
- Mbo-diploma (koksdiploma niveau 3)
- Circa 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol
- Passie voor eten, drinken en gastvrijheid

Wat wordt er geboden?

Een salaris van maximaal €3000 bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring, een toffe )baan voor 32 tot 40 uur per week (40 heeft de voorkeur), werken in een gezellig team en een gevarieerd takenpakket.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.