Medewerker HR Support

Een ziekenhuis in de regio Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wat ga je doen?
Onze HR afdeling is enorm in ontwikkeling met een onderscheidend en vernieuwend HR beleid dat daadwerkelijk waarde toevoegt aan de organisatie. Om de ambities van het ziekenhuis te kunnen realiseren ligt er een belangrijke veranderopgave. Een uitdaging waar de afdeling HRM een cruciale rol in speelt. We doen dit met een fijn en professioneel team van drie HR businesspartners, die op allerlei gebieden worden ondersteund door assistent HR adviseurs. Daarnaast bestaat de afdeling HR uit het Leerhuis, waar alle opleiding- en ontwikkelingsvraagstukken zijn gebundeld. We hebben een Recruitmentteam en hebben specialisten in huis op het gebied van Arbo en Gezondheid.

Als medewerker HR-support ben je onder andere een belangrijke speler in de administratieve processen rondom in- door en uitstroom van onze medewerkers. Je behandelt en verwerkt zelfstandig de meest uiteenlopende zaken, variërend van het proces van de indiensttreding en alle mogelijke mutaties van dienstverbanden (van urenwijzigingen en verlengingen tot alle mogelijke vormen van verlof) tot uitdiensttredingen.

Deze processen lopen voor een deel al digitaal, maar voor een deel ook nog niet. Dat staat de komende maanden op de agenda. Digitalisering is sowieso een belangrijk thema op dit moment voor de hele HR afdeling. Dit maakt ook dat wij expliciet op zoek zijn naar iemand die niet alleen de HR processen kent en begrijpt, maar daarbij ook affiniteit en ervaring heeft met de digitale kant ervan, zodat er ook op dat vlak ondersteuning kan worden geboden.

Daarnaast vindt er momenteel een beweging plaats waarbij het team HR support verder toewerkt naar het op professionele wijze eerste aanspreekpunt zijn voor de leidinggevenden en managers als het gaat om alle eerstelijns vragen op het gebied van HR. Ook het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken behoort tot het takenpakket.

Wat neem je mee?

Wat vragen we van jou?
Je hebt kennis van de administratieve kant van de HR processen en weet waarin je de HR Businesspartner kunt ondersteunen. Dat is niet per definitie alleen op administratief vlak, maar dus ook bij het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken met nieuwe medewerkers of het beantwoorden van vragen van leidinggevenden. Je bent in staat de interne klant (van medewerker tot leidinggevende) te adviseren en te informeren over arbeidsvoorwaarden uit de CAO Ziekenhuizen en over de specifieke arbeidsvoorwaarden van het ziekenhuis. Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat jij affiniteit hebt met digitale systemen. Je kunt de interne klant eerste hulp bieden bij vragen op het gebied van selfservice. Hierbij kun je denken aan het maken van rapportages, declaratievragen, problemen met inloggen en het uploaden van stukken.

We zijn volop in transitie en daarom is het belangrijk dat jij eigenaarschap toont en door durft te pakken. Je bent energiek, enthousiast en ambitieus. Je zoekt graag de samenwerking met je collega’s om elkaar te helpen en van elkaar te leren, helemaal omdat je deel uitmaakt van een klein team van 3 medewerkers HR-support. Je bent uitermate klantvriendelijk en behulpzaam. Echt het visitekaartje van onze afdeling dus!

We zijn op zoek naar iemand met mbo werk- en denkniveau en werkervaring op een HR afdeling. Heb jij net je hbo afgerond in de richting van HR dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Bij voorkeur ben jij zo snel mogelijk 36 uur per week beschikbaar, 4 dagen van 9 uur is mogelijk! Denk jij nu dat de ideale baan voor jou is, maar ben jij voor minder uur beschikbaar? Ook dan ontvangen graag jouw sollicitatie. Geef in je motivatie of in je CV aan voor hoeveel per week je beschikbaar bent.

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken voor een mooie opdrachtgever, met volop kansen voor ontwikkeling. Het salaris is conform de cao Ziekenhuizen en is mede afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald FWG35 (tussen de € 2.028,- t/m € 2.972,- en bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in het profiel en ben je toe aan deze nieuwe stap? Mail dan je cv en wij nemen contact met je op. Wil je meer weten? Bel of mail ons dan, wij vertellen je graag uitgebreid over de vacature en opdrachtgever.

Uren 36.00
Regio CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.