Recruiter 32-40 upw

Onze opdrachtgever realiseert betrouwbare oplossingen voor energie, water én data. Hoogwaardige dienstverlening die klaar is voor de samenleving van morgen. Dat doen we deskundig én slagvaardig – met aandacht voor de menselijke maat.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Onze opdrachtgever is volop aan het groeien! Om deze groei mogelijk te maken zoeken wij voor hen een enthousiaste en ervaren recruiter. Als uitvoerende recruiter word je onderdeel van het HR team en werk je veelvuldig samen met de verschillende vestigingen door het land. Zoek jij een veelzijdige functie en vacatureportefeuille, waarbij jouw kennis en ervaring in de recruitment op waarde wordt geschat? Heb jij lef en ben je doortastend? Schakel je snel en weet jij als geen ander meerdere ballen in de lucht te houden? Reageer dan snel!Dit gaat Team Recruitment doen.
Onze opdrachtgever is klaar voor de toekomst en zo ook het recruitment team. Zij werken met een up to date recruitmentsysteem, zij zijn bezig met het uitvoeren van een nieuw arbeidsmarktcommunicatieplan en alle systemen zijn zo efficiënt mogelijk ingericht. De tools zijn er en nu zoeken zij de juiste spits om het verhaal compleet te maken! Passend bij hun kernwaarde ‘lef’ willen we het anders doen en op meerdere vlakken voorbereid zijn op de toekomst.
Je bent verantwoordelijk voor de invulling van alle vacatures voor de regio Midden en de afdeling Telecom en Installatie.
Als verbinder breng je mensen bij elkaar en weet je de juiste mensen te bereiken om iets voor elkaar te krijgen. In deze hysterische oorlog voor geschikt personeel ben jij daadkrachtig en besluitvaardig. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en je bent erop gebrand om het recruitmentproces efficiënt te laten verlopen.
De werkzaamheden in het kort:
· Goed contact in de lijn en binnen HR, dus altijd op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de regio’s;
· Sterke wervingsteksten, creatieve wervingsplannen en effectieve vacaturemarketing;
· Goede samenwerking met de marketing- en communicatieafdeling voor content en campagnes t.b.v. werving en het versterken van ons employer brand;
· De kandidatenpijplijn actief vullen middels sourcing en het actief bouwen aan talentpools;
· Een aantal van de doelgroepen zijn niet echt online te vinden, dus ook offline de juiste kandidaten weten te vinden;
· Altijd ‘in control’: maandelijkse rapportage en realtime inzicht in de resultaten van de wervingsinspanningen.

Wat neem je mee?

Dit maakt het leukJe bent een belangrijk onderdeel van het gezellige HR team. Jouw expertise wordt gewaardeerd en elke dag proberen zij te leren en verbeteren. In deze functie krijg je veel vrijheid en ondersteuning van je collega’s. In een team van 3 recruiters gaan jullie de strijd aan om de beste mensen te vinden en te binden. Op de afdeling heerst een informele sfeer waar plezier de olie is voor de krachtige HR motor.Dit breng je mee
· Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een aantal jaren recruitment ervaring;
· Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in een technische (project)omgeving of in de aannemerij;
· Als uitvoerend recruiter ben je een echte doener!
· Je hebt ervaring met online en offline werving, het opbouwen van talentpools en sourcing;
· Je bent creatief, doortastend, oplossingsgericht, een echte verbinder en bovenal een teamplayer;
· Je hebt lef en combineert dat met sterke organisatie sensitiviteit en een stevige dosis tact;
· Je bent sterk in het schrijven van wervende teksten en (social media) content;
· Je bent in bezit van rijbewijs B en woont gunstig ten opzichte van de locaties in Rotterdam, Capelle a/d IJssel en Lijnden.

Wat wordt er geboden?

-Een afwisselende baan binnen een sterk en energiek recruitment team -Een marktconform salaris -Een reiskosten- en thuiswerkvergoeding -32-40 uur per week

Sollicitatieprocedure

Op zoek naar een corporate recruitment baan en ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Solliciteer dan via nderstaande button of neem direct contact met ons op via 010-720087

Uren 40.00
Regio CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.