Manager Finance

Een internationaal opererend scheepvaart en expeditiebedrijf met vestigingen in Nederland en België. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In de functie van Finance Manager houd je toezicht op en geef je leiding aan de financiële administratie. Je adviseert het management en bewaakt de financiële resultaten. Je bereid rapporten voor zoals jaarrekening, P&L en management rapportage. Verder maak je financiële analyses maken en voer je financiële controles uit. Je maakt begrotingen en doet budgetvoorspellingen. De cashflow en liquiditeit opvolgen behoort ook tot je veelzijdige takenpakket evenals het optimaliseren en beheren van de processen

Wat neem je mee?

Voor deze rol beschik je over een HBO Finance en Control diploma of ben je hiervoor in opleiding. Een opleiding op MBO-niveau aangevuld met ruime ervaring in een soortgelijke functie behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Verder zijn de volgende eigenschappen op jou van toepassing:
- Diepgang en breedte
- Analytische blik
- Commercieel inzicht
- Leiding geven
- Organisatie vermogen
- Kennis van de Duitse taal en woord en geschrift

Wat wordt er geboden?

De organisatie kent de volgende arbeidsvoorwaarden: - vakantiegeld, gelijk aan een bruto maandsalaris; - 13e maand; - een bedrijfs- en prestatie afhankelijk tantième, ter beoordeling van de directie; - premievrij pensioen; - laptop en smartphone; - 25 vakantiedagen.

Sollicitatieprocedure

De werving- & selectie voor deze opdracht wordt door U-Boss uitgevoerd. Je sollicitatie kun je sturen via de sollicitatie-button, of je mailt je gegevens naar info@u-bossuitzendbureau.nl. Heb je vragen, bel dan naar 010-7200867. Wij staan je graag te woord.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.