Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een mooie startersfunctie bij een commerciële organisatie? Ben jij een echte spin in het web en heb je goede kennis van Excel? Herken jij jezelf in nauwkeurigheid, flexibiliteit, voortgangscontrole, initiatief, samenwerking, relatiebeheer en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als commercieel medewerker binnendienst.

In de functie van commercieel medewerker binnendienst bestaan jouw werkzaamheden uit ondersteun je verschillende category managers met administratieve werkzaamheden, om de harde groei mogelijk te maken. Hierbij ondersteun jij specifiek de afdeling Koken, Tafelen en Tuin. Je hebt hierbij een aantal algemene taken zoals het beantwoorden van vragen van een deel van onze leveranciers en partners, het aanmaken van producten, contact onderhouden met interne afdelingen rondom product vragen maar ook het verwerken van leveranciersinformatie.

Je komt te werken op de afdeling category management, deze bestaat uit 2 teams; Koken, tafelen en Tuin en Wonen. Deze commerciële teams zijn verantwoordelijk voor het assortiment dat online te zien is. De teams houden zich bezig met zowel eigen inkoop producten als onze Partner producten.

Kort gezegd ga je dit doen: ondersteunende inkoopwerkzaamheden, zoals assortimentsbeheer en het inregelen van systemen en documenten, het voorkomen en uitzoeken van factuurverschillen en hierover contact onderhouden met leveranciers in interne afdelingen, contact onderhouden met interne afdelingen rondom productvragen, bijhouden van de algemene inbox, het administratief aanmaken en up-to-date houden van leveranciersinformatie en algemene ondersteuning bij diverse projecten.

Wat neem je mee?

Voor de functie van commercieel medewerker binnendienst is het van belang dat je beschikt over:
- Afgeronde MBO opleiding met 1-2 jaar (administratieve) werkervaring;
- Of HBO starter; bij voorkeur in een administratieve richting;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Gestructureerde manier van werken;
- Kan goed uit de voeten met diverse software systemen.

Wat wordt er geboden?

Salaris € 2.000 op basis van veertig uur, voorkeur 40 uur in de week, 32 uur bespreekbaar, in eerste instantie op uitzendbasis, bij goed functioneren in dienst, mogelijkheid tot hybride werken, mogelijkheid tot 3 weken per jaar remote werken, borrels, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.