Medewerker HR

Een mooi en bekend familiebedrijf in de wereld van energie. Er heerst een informele, positieve en collegiale sfeer binnen het bedrijf. Het dynamische, ambitieuze is terug te vinden in de bedrijfscultuur. Kernwaarden zoals professionaliteit, een persoonlijke benadering, servicegerichtheid en een positieve en proactieve houding staan bij de onderneming hoog in het vaandel.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als administratief HR medewerker werk je nauw samen de HR Manager en ben je de vraagbaak voor de medewerkers en leidinggevenden binnen de organisatie.
Je gaat helpen met het invullen van vacatures (via social media kanalen) en je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers een goede start krijgen door hen wegwijs te maken binnen het bedrijf. Je stelt contracten op, houdt de mutaties voor de salarisadministratie bij en registreert het ziekteverzuim. Ook bied je ondersteuning bij het opleidingsbeleid, .

Naast het leveren van een actieve bijdrage aan alle HR-werkzaamheden, heb je een signaleringsfunctie als het gaat om de optimalisatie van HR-procedures, regelingen en processen.
Je hebt de mogelijkheid om aan de hand van jouw kennis en kunde bepaalde werkzaamheden toe te voegen aan je functie dan wel te gaan leren, bijvoorbeeld het deelnemen aan projecten. Kortom een leuke functie waar volop ruimte is voor eigen initiatief.

Wat neem je mee?

· Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR of secretariële richting
· Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring in een administratieve functie
· Je bent administratief sterk en je kunt goed overweg met het Microsoft Officepakket
· Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in woord en geschift en je bent gedreven, nieuwsgierig en wil jezelf graag verder ontwikkelen
· Je bent 24 uur per week beschikbaar verdeeld over 3 dagen waarbij de vrijdag een vaste dag is.

Wat wordt er geboden?

· Een uitdagende functie waar jij het verschil kan maken binnen een dynamische werkomgeving. · Er zijn volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen jouw vakgebied · Een functie waarin ruimte is voor eigen initiatief en ideeën · Een sterke en positieve cultuur · Een salaris van € 2400,- tot maximaal € 3000,- per maand, uiteraard afhankelijk van jouw kennis en ervaring · Zeer goede secondaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een premievrij pensioen) · gratis fruit om de dag goed te beginnen

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature en zie jij het wel zitten om onderdeel te worden van deze mooie organisatie? Dan maken wij graag kennis met je! Je kunt solliciteren via de solliciteer button. Heb je meer informatie nodig, bel ons dan op 010-7200867.

Uren 24.00
Regio MAASDIJK

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.