Logistiek service expert bij bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke miss

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende tijdelijke baan? Heb jij aandacht voor details, werkt secuur en met discipline? Ben jij klantgerichtheid en kan jij goed in teamverband werken? Heb jij kennis van logistieke processen dan zijn wij per direct op zoek naar jou en ga je aan de slag als logistiek service expert.

Binnen logistiek zorgt de logistieke operatie ervoor dat de warehousing en distributieprocessen in goede banen worden geleid en de kosten en kwaliteits KPIs worden behaald. Binnen deze afdeling valt het Logistieke Services team. Dit team focust op het verbeteren van de klant en partner beleving door het behandelen van operationele vragen, het oplossen van verstoringen en het signaleren van verbetermogelijkheden.

In de functie van logistiek service expert draagt jij bij aan het soepel doen verlopen van de logistieke processen. Dit doe jij door middel van het behandelen en oplossen van cases en het uitvoeren van taken, die de logistieke processen ondersteunen. Je handelt voornamelijk op basis van vragen en verzoeken die via verschillende kanalen binnenkomen. Deze kunnen zowel vanuit de klant, als van een partner komen. Veel van deze verzoeken komen voort uit een verstoring die ergens in het logistieke proces is opgetreden. Maar het kan ook gaan om vragen over de werking van het proces. Het efficiënt en volledig beantwoorden van deze vragen draagt bij aan de doelen, zoals het verbeteren van de NPS score. Hiernaast draag jij bij aan het optimaliseren van (logistieke) processen, door het signaleren van verbetermogelijkheden.

Wat neem je mee?

Voor de functie van als logistiek service expert is het van belang dat je beschikt over:
- Hbo werk en denkniveau;
- Kennis van de logistieke processen;
- Ervaring met MS Office met name Excel;
- Goede (professionele) taalvaardigheid.

Wat wordt er geboden?

Startdatum zo snel mogelijk, 32 tot 40 uur per week, salaris € 2.550 euro op basis van 40 uur per week, eerste contract zes maanden op uitzendbasis met intentie tot verlengen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.