Commercieel medewerker zakelijk bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij iemand die enthousiast is en hard wil werken, goed zelfstandig kan werken, maar ook in teamverband en werkt secuur en blijft presteren onder tijdsdruk? Ben jij communicatief én commercieel vaardig en signaleer jij kansen?
Spreek dit jou aan? Dan ga je aan de slag als commercieel medewerker zakelijk bij bol.com.

In de functie van commercieel medewerker zakelijk kopen bij bol.com bestaan jouw verantwoordelijkheden uit zakelijke bestellers van bol.com, eerste aanspreekpunt als er vragen zijn over het zakelijk account en help jij de klant verder. Daarnaast houd je je bezig met de cadeaukaarten van bol.com waarbij jij de zakelijke klant begeleid met het plaatsen van een bestelling. Dit doe je door de klant te voorzien van informatie over de cadeaukaarten, offertes op te maken, de bestelling te plaatsen en de facturatie te monitoren.

Elke dag ben jij verantwoordelijk om het leven van de zakelijke klant een stukje makkelijker te maken. Dit doe je door de inkomende mails en telefoontjes te beantwoorden, offertes op te maken voor cadeaukaarten en plaats je de bestellingen als de klant akkoord is met de offerte. Je zorgt ervoor dat alles overzichtelijk en opgeschoond in het systeem staat. Daarvoor dien je klanten te herinneren aan een lopende offerte en houd je de betalingen in de gaten. Daarnaast werk je in een klantensysteem en ben jij de vraagbaak voor de klantenservice op het gebied van cadeaukaarten en alles omtrent het zakelijke account. Heeft een klant problemen met het zakelijk account? Dan ben jij de aangewezen persoon om de klant een handje te helpen.

Jouw hele werkdag staat dus in het teken van de zakelijke klanten te woord staan met betrekking tot cadeaukaarten en alle vragen over het zakelijke account. We gaan er natuurlijk stap voor stap voor zorgen dat je elk systeem kent en alle ins en outs weet van de verschillende aspecten. Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team, waarbij we het harde werken graag afwisselen met leuke dingen doen zoals naar de vrijdagmiddagborrel gaan, teamactiviteiten doen en elke week maken we tijd voor elkaar vrij om een leuke activiteit te doen. Daarnaast is er elke week een update met het team over hoe de week ervoor is gegaan, wie met welk project bezig is geweest en of er nog leuke nieuwtjes zijn.

Of je nou op kantoor werkt of thuis; je hebt elke dag contact met je collega's over werk, maar ook over het leven naast je werk.

Wat neem je mee?

Voor de functie van commercieel medewerker zakelijk is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Minimaal HBO werk en denkniveau;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift;
- In bezit van VOG verklaring;
- Secuur kunnen werken want je werkt met grote klanten en grote bedragen.

Wat wordt er geboden?

Functie per direct, voor 36 tot 40 uur in de week, op tijdelijk basis tot einde van het jaar maar mogelijk voor langere tijd, salaris € 2.300 op basis van veertig uur. Training? Check! Leuke collega’s? Check! Leuke afdeling met veel uitdaging? Check! Thuis en op kantoor in Utrecht werken? Check! Hard werken? Check! Beloond worden met feestjes, borrels en spelletjes? Check, check en check!

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.