Platform specialist bij bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Krijg je energie van contact met klanten en partners en ga je pragmatisch te werk? Wil je het beste voor de klant maar beseft ook dat externe verkopers de kans moeten krijgen zich te verbeteren? Sta jij stevig in jouw schoenen en laat je niet zomaar ompraten? Kan jij jouw boodschap op een constructieve manier overbrengen: vriendelijk wanneer het kan, streng wanneer het moet? Ben jij analytisch ingesteld en zoekt zaken graag tot op de bodem uit zonder hiervoor aan efficiëntie in te boeten? Heb jij oog voor detail: je controleert partners, producten & bewijsstukken heel secuur zodat wij de juiste beslissing maken. En vergeet niet: fouten maken moet, zolang je er van leert! Dan zijn wij per direct op zoek naar jou en ga je aan de slag als platform specialist bij bol.com!

Inmiddels verkopen bijna 50.000 bedrijven op bol.com: de meeste partners gedragen zich voorbeeldig maar sommige partners voldoen niet aan onze standaarden. Als Platform Specialist bij bol.com in Utrecht zorg je dat partners de spelregels van ons platform naleven: je spreekt partners aan als zij structureel niet op tijd leveren, ongewenst assortiment aanbieden of producten verkopen die inbreuk maken op merkrechten. Sommige partners plegen zelfs fraude en moeten wij afsluiten!

Het handhaven doe je op verschillende manieren: je duikt in wet- en regelgeving, zoekt als Sherlock Holmes naar verdachte verbanden tussen verkoopaccounts en trackt op basis van Track & Trace-codes onbetrouwbare leveringen. Je schakelt met PR, Legal, Account Development en Tech om te zorgen dat we dit op een juiste en schaalbare manier kunnen doen. De kennis en kundige die je jouw eerste maanden opdoet (wanneer het werk erg operationeel van aard is) kan je na een aantal maanden inzetten om op kleine schaal te helpen bij procesverbeteringen. Hierdoor houden wij de rotte appels van het platform en laten we de goede partners en producten floreren!

Wat neem je mee?

Voor de functie van platform specialist is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt minimaal een hbo-diploma;
- Je vindt het leuk om met Excel te werken en hebt affiniteit met IT of e-commerce;
- Je staat stevig in je schoenen en krijg energie van contact met partners;
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doet graag het juiste;
- Je bent per direct beschikbaar voor 40 uur per week.

Wat wordt er geboden?

Salaris rond de € 2.300 op basis van veertig uur, een uitdagende startersfunctie voor minimaal 9 maanden, met grote kans op verlenging bij goed functioneren, werken bij het grootste e-commercebedrijf van de BeNeLux, een internetvergoeding en, wanneer we weer naar kantoor mogen, reiskostenvergoeding, een gezellig en hardwerkend team, met regelmatige 'online' borrels.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.