Medewerker account receivable

Je komt te werken bij een internationale organisatie, gespecialiseerd in ondersteuning van financieel management.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en ligt jouw passie binnen finance? Heb jij financieel inzicht en ben jij op zoek naar een financieel administratieve baan voor de langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga jij aan de slag als medewerker account receivable. In deze functie ben je voornamelijk aan het speuren. Betalingen die niet automatisch worden vereffend zoek jij uit en matcht ze als nog met de juiste betaling. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor administratieve handelingen op gebied van Account Receivable, betalingen vereffenen die niet automatisch kunnen worden geplaatst, behandelen van cases die zijn aangenomen door de klantenservice van klant, tijdige uitvoering van de dagelijkse werkzaamhedenconform de afgesproken KPI’s met opdrachtgevers en behandelen van de mail in de shared mailboxen.

In deze junior functie leer jij de geautomatiseerde werkprocessen op de afdeling AR kennen en werk je integer mee om deze werkprocessen uit te voeren. Met het team wordt gezamenlijk gewerkt om de gestelde KPI’s te behalen. Je weet met (tijds-) druk om te gaan en je zorgt ervoor dat jouw dagelijkse werkzaamheden tijdig worden afgerond.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker account receivable is het van belang dat je beschikt over:
- Afgeronde MBO opleiding in een financiële richting;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Beheersing van de Engelse taal.

Wat wordt er geboden?

Salaris: € 1.800,- a € 2.100.- o.b.v. 40 uur, functie voor 32-40 uur per week, per direct en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever, een informeel, open bedrijf met veel gezamenlijke activiteiten zoals hardlopen en uit eten.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio NIEUWEGEIN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.