Secretarieel medewerker

Een gecertificeerde landelijk werkende arbodienst. Klanten waarderen onze hoge kwaliteit en onze kennis van resultaatgericht bedrijfsgezondsheidsmanagement.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Zie jij het als een uitdaging om agenda’s van een groep (bedrijfs)artsen te beheren en (bedrijfs)artsen primair en proactief te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als secretarieel medewerker bij een arbodienst in Culemborg.

In de functie van secretarieel medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het opvragen van medische informatie over cliënten bij de reguliere zorg en andere arbodiensten op verzoek van de bedrijfsarts, het verwerken van binnengekomen medische informatie in het medisch dossier van de client, het oplossen en zelfstandig afhandelen van binnenkomende vragen/problemen die
betrekking hebben op het medisch secretariaat en haar werkzaamheden, het signaleren en herkennen van (commerciële) vraagstukken om deze aan de juiste afdeling(en) door te zetten via de daarvoor bedoelde systemen, het zorgdragen voor het op tijd versturen van medische dossiers naar UWV, de cliënt zelf of andere medici, het zorgdragen voor het op tijd aanwezig zijn van de spreekuurverslagen bij de klant, het verzorgen en verspreiden van algemene binnenkomende en uitgaande
correspondentie en alle andere voorkomende administratieve werkzaamhedenen het inrichten, vullen en monitoren van de planning van de (bedrijfs)artsen.

Wat neem je mee?

Voor de functie van secretarieel medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt mbo niveau 4-diploma;
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend zowel mondeling als schriftelijk;
- Je werkt zorgvuldig en kunt snel schakelen;
- Je bent in staat een situatie te overzien;
- Je denkt in mogelijkheden;
- Je vindt altijd een oplossing.

Wat wordt er geboden?

Een boeiende werkplek te Culemborg met leuke collega’s, 32 a 40 uur in de week beschikbaar, en een goed salaris en bijbehorende pensioenregeling.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio CULEMBORG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.