Medewerker personeelsplanning tijdelijk

Je komt te werken bij een kinderopvang organisatie. Met 1900 medewerkers op ruim 350 locaties bieden ze alle vormen van kinderopvang aan. De stafafdelingen op het hoofdkantoor in Houten ondersteunen en adviseren de locaties bij diverse vraagstukken. Het is een stichting die stevig in haar schoenen staat en geen winstoogmerk heeft. Wat ze verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en vooral veel plezier hebben. Dat maakt jouw nieuwe werkgever bijzonder!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Houd jij wel van een uitdaging en denk je nét dat beetje verder? Dan zijn we op zoek naar jou! Als medewerker personeelsplanning heb je nauw contact met onze managers en senior pedagogisch medewerkers om openstaande diensten op onze opvanglocaties in te vullen. Wanneer je een verzoek binnenkrijgt voor een openstaande dienst, plan je een oproep- of uitzendkracht in. Én je denkt mee of de collega meerdere diensten kan invullen. Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als medewerker personeelsplanning. Het betreft een functie per 1 november tot in ieder geval eind 2021.

Intern wordt deze functie ook wel: beheer oproep genoemd. Jij beheert namelijk al het contact met onze oproepkrachten, uitzendbureaus, managers en seniors om zo tot een optimale personeelsplanning te komen waar iedereen blij mee is. Dit allemaal doe je binnen een diverse afdeling met leuke collega’s.

Wat neem je mee?

Als medewerker personeelsplanning pas je perfect want je:
- hebt MBO/HBO werk- en denkniveau met ervaring op het gebied van plannen en roosteren;
- bent sociaal vaardig en schakelt gemakkelijk met diverse mensen binnen en buiten onze organisatie;
- denkt en puzzelt graag mee om op een efficiënte manier openstaande diensten in te vullen;
- werkt secuur en kan goed overzicht houden;
- bent stressbestendig en goed in prioriteiten stellen;
- kan goed overweg met de diverse online modules die wij gebruiken.

Wat wordt er geboden?

Een uitdagende baan in een laagdrempelige, open organisatie, waar je jezelf kan zijn en veel ruimte is voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst. Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Jij krijgt een tijdelijk contract voor 24 tot 32 uur per week, per direct tot en met eind 2021. Salaris € 2.128,- tot € 2.899,- bruto maandsalaris (schaal 6, CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24.00
Regio HOUTEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.