Centralist Rotterdam

Eén van de toonaangevende partijen op het gebied van parkeervoorzieningen in Europa en Nederland. De organisatie beheert, exploiteert en ontwikkelt parkeerfaciliteiten in stedelijke gebieden, nabij winkelcentra, op kantoorlocaties en bij diverse zorginstellingen. Onze parkeervoorzieningen zijn gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, toegankelijk, functioneel en passen bovendien in het omgevingsbeeld. Verder besteden wij veel aandacht aan veiligheidsaspecten.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als centralist handel je samen met je collega’s intercomoproepen af die op de centrale meldkamer in Rotterdam binnen komen vanuit de parkeervoorzieningen die zijn gevestigd door heel Nederland. Door middel van een intercomtoestel, de CCTV en bedieningsapparatuur kan er snel en adequaat ondersteuning worden geboden aan bezoekers van de aangesloten parkeervoorzieningen. Daarnaast wordt er door collega’s van de centrale meldkamer nauwlettend toezicht gehouden op de parkeervoorziening t.a.v. parkeerbewegingen, betaalafhandeling en proactief gehandeld bij het signaleren van eventuele onrechtmatigheden.
Wat je zoal doet tijdens een normale werkdag? Een kleine greep uit je uitgebreide takenpakket:
- Aannemen, verwerken en afhandelen van binnenkomende meldingen.
- Adequaat afhandelen van vragen/opmerkingen van klanten (zowel telefonisch als via de intercom).
- Oplossen van eerste- en tweedelijnsstoringen (op afstand) en coördineren van eventuele noodzakelijke storingsopvolging ter plaatse.
- Signaleren van calamiteiten in de parkeervoorziening en het ondernemen van vervolgacties conform werkinstructies uit het calamiteitenplan.

Wat neem je mee?

Voor deze functie beschik je over MBO werk- en denkniveau en heb je ervaring met klantcontact binnen een dienstverlenende omgeving. Je hebt een professionele telefoonstem en affiniteit met techniek. Het glas is bij jou altijd vol en je denkt in oplossingen. Daarnaast is het heel belangrijk dat je flexibel beschikbaar bent op alle dagen van de week. Je werkt ook nacht- en weekenddiensten. Het rooster wordt 2 maanden vooruit gemaakt zodat je tijdig weet wanner je moet werken.

Wat wordt er geboden?

Wij bieden een afwisselende functie met flexibele werktijden bij een mooi bedrijf in hartje Rotterdam. Het salaris bedraagt € 1.950,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Voor de avonddiensten (tussen 18u00 en 22u00) krijg je 110% en voor de nachtdiensten (tussen 22u00 en 06u00) is dat percentage 120%. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer. Het pand ligt middenin het centrum van Rotterdam met metro, tram en trein op loopafstand.

Sollicitatieprocedure

Ben jij per direct flexibel beschikbaar en herken jij jezelf in bovengenoemd profiel? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou om de mogelijkheden door te nemen. Wij zijn te bereiken op 010-7200867 of via rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl

Uren 32.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.