Junior financial controller

Jij komt te werken bij een familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in toegevoegde waarde logistiek en behoort tot de top 100 van Nederlandse logistieke ondernemingen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij een jonge professional die de transitie en groei van het familiebedrijf ondersteunt. Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als junior financial controller.

In de functie van junior financial controller ben je onderdeel van het financiële team en mede verantwoordelijk voor een betrouwbare en stabiele financiële bedrijfsvoering van de organisatie. Van ondersteuning bij periodeafsluitingen tot aan de jaarrekening. En van het coördineren en zorgdragen voor de dagelijkse financieel administratieve taken, tot het adviseren.

De operationele werkzaamheden bestaan onder meer uit: verzorgen van de cashflowprognose en het dagelijkse cashmanagement, dagelijkse uitvoerende ondersteuning van je collega’s binnen het Finance Team, ondersteuning bij het opstellen en de analyse van periodieke rapportages, ondersteunen bij het opstellen van de jaarlijkse begrotingen, meewerken aan het beheer van de verzekeringsportefeuille, meewerken aan het beheer van het wagenpark van de personenauto’s, voorbereiden en opstellen van de jaarrekeningen en o.a. aanspreekpunt voor de accountant, onderhouden van contacten met de Belastingdienst, banken, financiers en leveranciers, voorbereiden en opstellen van de aangiften vennootschapsbelasting, voorstellen tot verbetering van de administratieve organisatie en interne beheersingssystemen en optimaliseren en professionaliseren van de afdeling.

Je krijgt de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in het Finance-vak. Je start als junior financial controller met als uiteindelijk doel de functie volledig zelfstandig uit te voeren. Als junior financial controller maak je onderdeel uit van het Finance Team dat verantwoordelijk is voor de financiële administratie en financiële rapportage.

In de komende jaren zullen we overgaan naar volledig nieuwe operationele en financiële systemen, welke de digitalisering en efficiëncy-graad binnen de gehele organisatie zullen verhogen. Je zult nauw betrokken worden bij de implementatie en opzet van deze nieuwe systemen.

Wat neem je mee?

In de functie van junior financial controller is het van belang dat je beschikt over:
- Je bent in het bezit van een MBO+/HBO-diploma in een financiële richting;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de accountancy en/of op een financiële afdeling;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een teamplayer;
- Je gaat accuraat te werk en bent proactief ingesteld;
- Je bent flexibel en hebt geen 9-to-5 mentaliteit;
- Je kunt goed overweg met Excel;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wordt er geboden?

Goede secundaire voorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een ongedwongen werksfeer met ruimte voor ontwikkeling, nieuwe initiatieven en ideeën. Wij staan altijd open voor verbeteringen. Salaris van € 2.500 - € 3.200 op basis van veertuig uur. Fulltime functie. In eerste instantie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.