Medewerker Projectadministratie

Onze opdrachtgever is een ingenieursbureau in Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze functie werk je nauw samen met de controller en de projectleiders. Je verzorgt de gehele administratie rondom een project van A tot Z. Denk aan het controleren en invoeren van kosten, het bewaken van de financiële voortgang, facturatie en debiteurenbeheer.

Wat neem je mee?

Voor deze vacature zoeken wij bij voorkeur een kandidaat die ervaring heeft op het gebied van projectadministratie of financiële administratie. Verder is het belangrijk dat je accuraat en zelfstandig bent en contactueel sterk. Je kan goed overweg met het MS Office pakket en in het bijzonder met Excel, daarnaast is ervaring met financiële software een pré.

Wat wordt er geboden?

Wij bieden een baan voor minimaal 24 uur per week (fulltime en alles daartussen is ook bespreekbaar) binnen een dynamische organisatie. Het salaris is afhankelijk van het aantal jaar werkervaring dat je meebrengt.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan maken wij graag kennis met jou voor een (virtuele) kop koffie. Bel ons op 010-7200867 of mail je cv naar rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.