Teamleider servicedesk

Een keurmerkinstituut. Ze geven een kwaliteitskeurmerk aan dienstverleners die zich op de juiste manier inzetten om mensen te helpen op de arbeidsmarkt. Regelmatig controleren ze de kwaliteit van de dienstverleners die actief zijn in re-integratie, inburgering en loonwaardebepaling.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij een gedreven proffessional die kennis snel eigen maakt en het is een pré als je al wat kennis hebt over thema’s als inburgering, loonwaarde en re-integratie? Je voelt je vertrouwd met het werken met systemen die een helpdesk ondersteunen en vindt het leuk om de kwaliteit van het proces te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als teamleider servicedesk.

Als teamleider van de Servicedesk geef je leiding aan het team en werkt zelf ook mee. Je bent helder in wat je van eenieder verwacht en zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen. Je hebt regelmatig overleg met collega’s om af te stemmen of nieuwe initiatieven op te pakken. Je zorgt ervoor dat alle processen goed verlopen en dat klanten onze dienstverlening als prettig ervaren, ook als de boodschap negatief is. Enerzijds hou je contact met de inhoud, en zorg je ervoor dat je op de hoogte bent en blijft van de regelgeving en ontwikkelingen en dat je jouw team bijpraat op die onderwerpen. Anderzijds communiceer je ook tijdig aan onze klanten en samenwerkingspartners als er zaken voor ze veranderen. Ook zal je met stakeholders en samenwerkingspartners op dit gebied overleggen om de dienstverlening te verbeteren. Daarnaast focus jij op procesverbeteringen binnen de servicedesk en maak jij stappen naar een meer efficiënte en klantvriendelijke werkwijze.

De servicedesk is het kloppend hart van de organisatie. Hier komen alle lijnen samen. Onze keurmerkhouders bellen en mailen met inhoudelijke vragen. Samenwerkingspartners, zoals certificerende instellingen die voor ons de kwaliteitsaudits doen en onderzoeksbureaus die de klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren, nemen contact op om te overleggen. Nieuwe richtlijnen vanuit het ministerie van SZW worden hier getoetst op uitvoerbaarheid. Communicatie naar klanten en stakeholders wordt op de Servicedesk afgestemd. Tevens voeren de medewerkers de kennismakingsgesprekken met aspirant keurmerkhouders en beoordelen ze de auditrapporten. De afdeling bestaat uit 5 fte en is daarmee de grootste van Blik op Werk waar ongeveer 15 fte werkzaam zijn. Dienstverlening en kwaliteit zijn belangrijke waarden voor het team.

Wat neem je mee?

In de functie van teamleider servicedesk is het van belang dat je beschikt over:
- Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; - Je hebt minimaal enkele jaren ervaring met het leidinggeven aan een team;
- Je bent een open en toegankelijk persoon en communiceert helder en duidelijk;
- Je ervaring opgedaan bij een klantenservice of helpdesk en wat er nodig is om de mensen daarbinnen goed aan te sturen.

Wat wordt er geboden?

Een afwisselende en dynamische baan van tussen de 32 en 40 uur per week, een bruto maandsalaris tussen de € 3.500,- en € 4.500 afhankelijk van opleiding en ervaring. In eerste instantie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.