Rayonvertegenwoordiger Alkmaar

Deze organisatie is een echt familiebedrijf waarbij betrouwbaarheid, service en bereikbaarheid een grote rol spelen. We leveren diverse machines en producten voor industrie in de hele BENELUX

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij gedreven en enthousiast persoon en ben je te typeren als een zelfstandig en pro-actief persoon met een flexibele en klantgerichte houding? Ben jij vasthoudendheid, overtuigingskracht en commerciële gerichtheid zorgen ervoor dat gestelde doelen worden gerealiseerd en hebt een vlotte, doordachte manier van communiceren en handelen gericht op langdurige relaties?
Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als rayonvertegenwoordiger in de regio Alkmaar/heerhugowaard.

Als rayonvertegenwoordiger ben je het gezicht van deze organisatie. Binnen deze organisatie staat de lange termijn relatie met klanten hoog in het vaandel. Het uitbouwen van het rayon middels het aanbrengen van nieuwe klanten is een belangrijke taakstelling binnen de functie. Daarnaast onderhoud je als rayonvertegenwoordiger actief de relatie met de bestaande klanten in het toegewezen verkoopgebied. Je bent een deskundige op je vakgebied en houdt marktontwikkelingen scherp in de gaten. Je bezoekt klanten en prospects, stelt bezoekrapportages op en brengt je verkoopgebied goed in kaart. Voor goede uitoefening van je functie heb je de beschikking over een online CRM-systeem, mobiele telefoon, I-pad en een representatieve auto.

Wat neem je mee?

In de functie van rayonvertegenwoordiger is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding;
- Je beschikt over enige technische ervaring;
- Minimaal 1 jaar/ 2 jaar relevante verkoopervaring in business-to-business;
- Woonachtig in de omgeving Alkmaar/Heerhugowaard.
- In het bezit van rijbewijs B.

Wat wordt er geboden?

Deze organisatie biedt een uitdagende en verantwoordelijke functie in een middelgroot bedrijf met sterke groeiambities. Bij gebleken geschiktheid zijn er doorgroeimogelijkheden en het volgen van opleidingen wordt gestimuleerd.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.