Receptioniste Hilversum

Biedt totaaloplossing voor de softwarevraagstukken van hun klanten. Dat betekent het bieden van continuïteit en ontzorgen voor de langere termijn. Voorop lopen met techniek en blijvend innoveren is waarmee ze onze klanten inspireren en vasthouden.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een baan voor 5,5 uur per dag; verdeelt in een ochtend van 8.00 tot 13.30 uur en een middagdienst 12.30 tot 18.00 uur. Dus 27.5 uur per week. Indeling van de diensten gebeurt in onderling overleg. Ben jij flexibel bij verhindering van de collega en sporadisch kan het voorkomen dat er gevraagd wordt om diensten te draaien in de avonduren en zaterdagen?

Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als receptioniste op het Mediapark in Hilversum.

In de functie van receptioniste ben jij verantwoordelijk voor het ontvangen gasten, aanmelden bij afspraak, eventueel begeleiden naar de juiste verdieping/vergaderruimte. Doorverwijzen studenten naar de juiste etage/opleidingsruimte, aannemen telefoon, postverwerking, aannemen pakketten, aannemen, verzamelen en versturen post, bijhouden en schoonmaken koffiemachines in het hele gebouw en de vergaderzalen, administratieve taken; toegangsbeheer (passen uitgifte en inname), voorkomende andere administratieve taken, beheer over parkeerplaatsen, BHV gehele pand en wat verder nog bij de receptie belegd kan worden.

Je bent werkzaam voor drie bedrijven namelijk een softwarebedrijf, opleidingsinstituut en omscholingsopleidingen richting ICT die gezamelijk in het pand zitten.

Wat neem je mee?

Voor de functie van receptioniste is het van belang dat je beschikt over:
- MBO werk en denk niveau;
- Ervaring als receptionist;
- Flexibiliteit in verband met wisselende diensten;
- Beschikking over eigen vervoer of woonachtig binnen straal van 10 kilometer zodat je snel op kantoor kan zijn bij calamiteiten.

Wat wordt er geboden?

Vast dienstverband op termijn en bij goed functioneren en startsalaris tussen de € 1.750 en € 2.250 bruto op basis van 40 uur. Flexibele functie met ochtend of middag diensten.Startdatum half augustus eventueel begin september.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 27.83
Regio HILVERSUM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.