Jouw eerste baan begint bij U-Boss Young Professionals

 

Ben jij jong en ambitieus en net afgestudeerd aan het HBO of MBO? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de regio Utrecht of Rotterdam? Dan kunnen wij jou een vliegende start geven van jouw carrière. Graag willen wij je leren kennen en zijn nieuwsgierig naar jouw ambitie en doel. Samen kijken wij naar mogelijke werkgevers die bij jou passen en stippelen een pad uit voor de eerste twee jaar van jouw carrière.

Wat bieden wij jou? 

  • Jij maakt een goede start van jouw carrière door onze loopbaanbegeleiding van een gecertificeerde jobcoach;
  • Jij krijgt zekerheid van ons met een detacheringsovereenkomst voor langere tijd. Wij streven dan ook naar een duurzame samenwerking;
  • Jij hebt de mogelijkheid ervaringen te delen en kennis op te doen tijdens onze tweejaarlijkse netwerkbijeenkomst die wij kosteloos voor onze young professionals organiseren.                     

Meer weten en wil jij je bij ons inschrijven?
Meld je aan als young professional via onze website. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact nodig is om de beste match voor jou te maken. Daarom zullen wij binnen 24 uur contact met je opnemen om een afspraak bij ons op kantoor in het centrum van Utrecht of Rotterdam in te plannen.

 

Bekijk hier alle actuele vacatures