Aangenaam

Wij zijn U-Boss Uitzendbureau

 

U-Boss uitzendbureau is de kleinschalige en regionale uitzendspecialist die al bijna 30 jaar prominent aanwezig is op de arbeidsmarkt in Utrecht en Rotterdam. U-Boss Nautique is gevestigd in Utrecht en is landelijk actief in de binnenvaart.

Vanuit onze vestigingen in het hart van de Utrechtse- en Rotterdamse binnenstad leveren onze teams van gedreven en ervaren consultants HR-oplossingen in de breedste zin van het woord.

Met hart voor de zaak en persoonlijke aandacht streven wij in onze werving en selectie continu naar de perfecte match voor tijdelijke en vaste banen. Daarbij ligt onze focus op het MKB in de steden Utrecht, Rotterdam en omgeving.   

Bij ons bent u niet één van de velen. Wij zijn geïnteresseerd in de persoon achter het profiel. Als u zich wilt inschrijven bij   U-Boss, ontvangen wij u graag eerst op kantoor. Wij sturen niemand ongezien naar de klant, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit persoonlijke contact noodzakelijk is om telkens de beste match te maken. Of het nu gaat om een tijdelijke job of om een afwisselende vaste baan. Want uitzendwerk is en blijft mensenwerk.

 

Keurmerk van kwaliteit

ABU


U-Boss is lid van de branche-organisatie ABU. Een keurmerk van kwaliteit in dienstverlening, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Als u als bedrijf uitzendkrachten inhuurt, wilt u dat regelen met een kwalitatief goede en betrouwbare uitzendonderneming. Als brancheorganisatie toetst de ABU zijn leden streng op de kwaliteit en de naleving van wet- en regelgeving, zodat u weet dat het ABU-keurmerk van de uitzendorganisatie waarmee u zaken doet, u niet voor verrassingen stelt.


Certificering

NEN 4400-1

U-Boss is NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze norm stelt onder andere strenge eisen aan de juistheid en volledigheid van de administratie en afdracht van verschillende belastingen alsmede de vaststelling van de juiste identiteit van de uitzendkracht.