Junior subsidie consultant Den Haag

Rijskoverheid.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Werken bij de Rijksoverheid plus een traineeship in het vooruitzicht? Dat kan! Voor HBO/WO afgestudeerden met een bedrijfskundige of bedrijfseconomische achtergrond met maximaal 2 jaar werkervaring is dit een kickstart van je carrière als consultant. Je begint met een maatschappelijk relevante opdracht als Subsidie Consultant bij de Rijksoverheid. Daarnaast helpen wij je gedurende deze opdracht op weg met o.a. een introductie training 'Subsidies'. Aan het einde van deze periode gaan we met je in gesprek over werken in de consultancybranche en een start in een traineeship.

Je start met een mooie, leerzame opdracht en hebt direct maatschappelijke impact. Je werkt namelijk met organisaties die subsidies als gevolg van de Coronacrisis hard nodig hebben. Dit doe je bij een uitvoeringsorganisatie van een ministerie die een dienstverlenende schakel is tussen instellingen die subsidies aanvragen/ontvangen en beleidsdirecties die bepalen aan wie en onder welke voorwaarden een subsidie wordt verleend. In de zomer van 2021 lopen er twee grote subsidieregelingen, deels overlappend aan elkaar: Subsidieregeling stageplaatsen Zorg en de Bonusregeling voor Zorgprofessionals Covid-19. Jij komt de bevlogen teams op deze twee regelingen versterken!

Als Junior Subsidie Consultant word je samen met een team jong professionals ingezet op een van de twee regelingen als behandelaar vaststellen en verlenen van subsidies en uitkeringen. Improven helpt jou om met de juiste kennis en begeleiding aan de slag te gaan. De werkzaamheden: Controle uitvoeren op juistheid en volledigheid van de ontvangen aanvragen voor subsidies; in geval van aangepaste aanvragen ook controle op meerdere verplichte bijlagen (Stagefonds); schriftelijk communiceren met de aanvragers over gebreken of vraagpunten in de aanvragen: beantwoorden van de telefoon en afhandeling van de binnenkomende e-mail; aanmaken van verplichtingen in de financiële administratie SAP/3F; deels opstellen en verzenden van verleningsbrieven, vaststellingsbrieven en afwijzingsbrieven; het afleggen van verantwoording aan de uitvoeringscoördinator van de Subsidieregeling en/of aan het afdelingshoofd.

Wat neem je mee?

Voor de functie van junior subsidie consultant is het van belang dat je beschikt over;
- Je bent recent afgestudeerd HBO/WO (liefst met een achtergrond in Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Business Administration, Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar voor onze traineeship);
- Je bent analytisch, flexibel, ondernemend en ‘zelf-startend’;
- Vooral energiek, ondernemend en snel lerend;
- Enthousiast, creatief en een teamspeler;
- Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands.

Wat wordt er geboden?

Startdatum is 22 augustus; de opdracht duurt hoogstwaarschijnlijk 6 maanden. Aantal uur: 36 uur (32 uur is bespreekbaar) Salaris € 2.250 op basis van 36 uur in de week; Kans op een traineership na deze opdracht!

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 36.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.