Eerstelijns klantenservice medewerker

Jij komt te werken bij een organisatie die al zo`n 30 jaar expert op het gebied van ontwikkeling, toetsing, onderwijs en waardevol leren. Met zo`n 70 medewerkers zijn zij iedere dag bezig om het onderwijs te verbeteren, te inspireren en te prikkelen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij autodidact, stressbestendig, assertief of gewend in een assertief team te werken, vraag jij door om tot de kern van zaken te komen en vindt jij jouw weg snel in onze toets omgevingen?

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou en ga je aan de slag als eerstelijns klantenservice medewerker.

Als eerstelijns klantenservice medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit heeft de gebruiker vragen over het inloggen of kan hij/zij iets niet vinden in onze leerlingvolgsystemen of toets platform? Dan ben jij de persoon die daarbij helpt door eigenaarschap te tonen en verantwoordelijkheid te nemen over de oplossing! Je verwerkt al deze gegevens in het systeem en bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de verwerking van bestellingen en de invoer in de systemen. Je werkt nauw samen met de overige klantenservice medewerkers én de rest van het bedrijf. Jij bent met je collega`s de sleutel naar klanttevredenheid!

Wat neem je mee?

In de functie van eerstelijns klantenservice medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal mbo-werk- en -denkniveau;
- Je hebt ervaring in telefonisch klantcontact;
- Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar.

Wat wordt er geboden?

Een afwisselende en uitdagende fulltime baan; ruimte om mee te denken over de processen waarmee je dagelijks werkt; een enthousiast team met betrokken, jonge, maar ervaren collega`s; vaste werktijden; bruto uurloon van €11,50 (dit is uiteraard nog bespreekbaar) en reiskostenvergoeding.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio CULEMBORG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.