Waar sta jij morgen?

Recruitment specialist/HR Assistant

Een middelgroot accountantskantoor in Rotterdam!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als HR Assistant heb je een diverse en afwisselende rol, geen dag is hetzelfde! Je werkt nauw samen met de HR Director en ondersteunt in diverse projecten. Dit gaat van ‘het-nieuwe-werken’ tot aan de integratie van een nieuwe HR applicatie richting je collega’s. Ook komen er regelmatig ad-hoc werkzaamheden voorbij en beheer je de communicatie vanuit HR op ons Intranet en de werkenbij website.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor recruitment (ongeveer 60% van je tijd) en onboarding. Denk hierbij aan contact met personeelsbemiddelaars, maar ook het maken van sollicitatieafspraken, het voeren van gesprekken en het begeleiden van de processen intern. Ook maak je voorstellen tot indiensttreding, onderhoud je contact met je aanstaande collega’s en verzorg je introductiedagen.

Wat neem je mee?

- HBO werk- en denkniveau, dit heb je nodig om goed te kunnen schakelen met je collega's;
- Wekervaring in een vergelijkbare rol;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Uitstekende computerkennis;
- Flexibel, zowel qua werkzaamheden als qua werktijden. Soms moet je buiten werktijd nog net even die goede sollicitant spreken!;
- Goed om kunnen gaan met ad-hoc werkzaamheden. Je takenpakket ligt gedeeltelijk vast, maar er komen altijd werkzaamheden tussendoor, waardoor je je planning even om moet gooien.

Wat wordt er geboden?

- Marktconform salaris - 40 uur - 27-29 vakantiedagen (fulltime) - Reiskostenvergoeding - Carrièreplanning

Sollicitatieprocedure

Is recruitment helemaal ''jouw ding"? En vind je het ook leuk om daarnaast ondersteunende werkzaamheden te verrichten op de HR afdeling? Dan is dit jouw functie!! Reageer snel via de button. Heb je vragen, bel ons dan op 010-7200867.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.