Waar sta jij morgen?

Technisch commercieel mdw Rotterdam

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelkleppen, slangen, veiligheid & afscherming, compensatoren, iindustriële deursystemen en services. Het familiebedrijf, opgericht in 1886, is niet alleen een verkoop- en service organisatie, maar tevens producent van diverse aangeboden producten. Het is een internationale organisatie en maken deel uit van een netwerk van 40 aangesloten bedrijven wereldwijd. Door gedegen kennis van de producten en de klantgerichte aanpak, staan zij bekend als ‘dé leverancier’ in dit segment. Binnen het bedrijf heerst een no-nonsense cultuur met een hoge mate van collegialiteit en drive!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst zorg jij dat de aanvragen en orders actief worden opgevolgd. Hier wordt een commerciële
insteek en pro-activiteit gevraagd. Je krijgt een eigen pakket aan klanten en hier heb jij veelvuldig contact mee om de status van de orders te monitoren, vragen te beantwoorden en optimale service te bieden! Als Commercieel Medewerker Binnendienst krijg je een uitgebreid inwerktraject waarin je meekijkt op alle afdelingen, producttraining krijgt en kennismaakt met de afdeling productie, expeditie en magazijn.Natuurlijk ga je ook de nodige kennis opdoen van jouw productgroep Appendages.

Je hebt de volgende taken en verantwoordelijkheden:

- Het opstellen van offertes en een actieve opvolging daarvan;
- Contact onderhouden met klanten en leveranciers;
- Je draagt zorg voor de uitvoering van de orders (technische
documentatie zoals tekeningen, productspecificaties en
werkinstructies);
- Je geeft technisch advies aan de klanten;
- Het opbouwen van je eigen klantenbestand;
- Het bieden van een optimale service naar de klant.

Wat neem je mee?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst herken jij jezelf in het onderstaande profiel;

- Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting;
- Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in een technische handelsorganisatie en inzicht in technische producten en vragen, maar het is geen vereiste.
- Heb je al ervaring met of kennis van appendages? Dan is dit een hele grote pre;
- Je hebt ervaring met Microsoft Office en ERP / CRM systemen (bij voorkeur Unit 4)
- Je bent administratief goed onderlegd en werkt nauwkeurig en overzichtelijk;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre;
- Je woont in de regio Rotterdam.

Wat wordt er geboden?

En wat bieden wij jou? - Een goed salaris wat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring; - Een afwisselende baan met diverse producten van de hoogste kwaliteit; - Werken in een commercieel gedreven bedrijf met een sterke positie in de markt gevestigd in Rotterdam; - Een prettige werkomgeving en behulpzame collega’s; - Verschoven start- en eindtijden. - Inhouse veel expertise van de markt en klantbehoeften, wat resulteert in A-Merk klanten in diverse branches; - Veel vrijheid en zelfstandigheid met de daarbij behorende verantwoordelijkheden; - Een gedegen inwerktraject waarbij je kennis maakt met de diverse producten, waaronder appendages en interne afdelingen; - Ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden. Om het extra leuk te maken krijg je ook het volgende: - Leuke afdelingsuitjes; - Een keer per twee jaar een superfeest met het hele bedrijf; - Een niet-ziek bonus, dit houdt in dat jij € 75,- bruto ontvangt per maand als je niet ziek bent geweest, daarnaast krijg je op FT basis 1,5 dag per 3 maanden extra als je niet ziek bent geweest. - Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km, max € 165,- per maand; - Fietsregeling.

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen en is jouw interesse gewekt? Stuur dan snel je cv naar rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl. Heb je vragen, dan is het misschien praktischer om ons te bellen, we zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.