Waar sta jij morgen?

Supply chain medewerker bij bol.com

Je komt te werken bij bol.com een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Bij bol.com leveren meer dan 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Vind je het leuk om zelf de verantwoordelijkheid te hebben en als een echte specialist hier alles van te weten? Ben jij goed in gestructureerd werken, maar kan jij ook goed omgaan met wisselende situaties? Twijfel jij nooit aan jezelf als iemand tegengas geeft? Schiet jij niet bij elke verandering in de stress schiet en blokkeer jij? Raakt jij niet snel verveelt bij terugkerende taken? Dan ga je aan de slag als supply chain medewerker binnen het clusterteam Lifestyle & Living (12 personen).

Als supply chain medewerker ben je onderdeel van het supply chain excellence team (40 personen). De supply chain excellence organisatie is onderverdeeld in 3 Clusterteams met ieder 4 tot 10 SCE specialisten en voor ieder cluster een Clusterteam-lead waar de SCE specialist direct aan rapporteert. Daarnaast worden er enkele cluster overstijgende projecten getrokken.

In het clusterteam Lifestyle & Living ga je helpen om de complexe orderstroom richting verschillende seizoenen goed in te regelen en deze is momenteel erg onvoorspelbaar. Complexiteit zit hem in het feit dat veel winkels (onderliggende productgroepen) binnen dit cluster seizoensgedreven zijn en er een hoge afhankelijkheid is van bijvoorbeeld de weersverwachtingen, schaarste, onvoorspelbare afzetpatronen (Corona effect) en lange levertijden. Denk hierbij aan kleding, schoenen, maar ook sport, kampeer of BBQ assortiment. Als Supply Chain medewerker weet je ook in deze rol precies waar de orders zich in de keten bevinden en op welke orders je direct moet bijschakelen om beschikbaarheid te kunnen garanderen. Dit doe je oa door pro-actief contact te zoeken met Leveranciers (leveranciersperformance is key) en dit af te stemmen met Logistiek. Ook heb je een belangrijke rol om een goede balans te vinden tussen de commerciële wensen- en de mogelijkheden op het Logistieke gebied en dit vereist zeker een stuk stakeholdermanagement.

In deze rol is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, het overzicht kan behouden en gestructureerd kan werken. Daarnaast laat je jezelf niet snel van de wijs brengen en ben je een echte doorzetter. Het is niet erg als er iets niet goed gaat, in alle rust bepaal jij hoe je de zaken weer op de rit krijgt. Daarnaast ben je zelf startend die het overzicht bewaart en zelf de telefoon oppakt om de planning aan te passen. Je bent leergierig en gaat voor het maximale resultaat.

Wat neem je mee?

Voor de functie supply chain medewerker bij bol.com is het van belang dat je beschikt over:
- HBO opleiding hebt richting Communicatie, Administratie, Bedrijfskunde of Supply chain management;
- Ervaring met telefonisch contact met klanten of leveranciers;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschift;
- Zeer goede kennis van Excel.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever: salaris afhankelijk van ervaring tot maximaal € 2.500 obv 40 uur per maand, een functie voor veertig uur in de week, vacature is per direct tot januari 2022.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.