Flex receptioniste Utrecht

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen. Jij levert met meer 2.200 collega’s een unieke bijdrage om samen retail te veranderen en daarmee het dagelijks leven makkelijker te maken. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor deze gezamenlijke missie!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een leuke oproepbaan van nul tot veertig uur naast jouw studie, gezinsleven of voor een tussenjaar? Heb jij zakelijke dienstverlening hoog in het vaandel staan en heb jij ervaring met telefonische dienstverlening? Heb jij goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat namelijk aan de slag als flex receptioniste.

Binnen de functie van flex receptioniste ben jij verantwoordelijk voor het professioneel ontvangen van bezoekers. Je zorgt voor een zorgvuldige registratie van je bezoekers en denkt mee met de organisatie. Daarnaast behandel je inkomende telefonie (intern en extern) en help je mee met het organiseren en verzorgen van vergaderingen, evenementen en de postverwerking.

Wat neem je mee?

Voor de functie van flex receptioniste is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Hbo starter of Mbo-er met minimaal twee jaar aansluitende werkervaring;
- Flexibel inzetbaar in verband met werken op oproepbasis;
- Woonachtig in Utrecht of omgeving in verband met ad hoc diensten;
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal in spraak en schrift.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? - Werken bij een snelgroeiende top opdrachtgever; - Salaris € 11,50 per uur; - Het betreft een flexibele functie bij ziekte/vakantie van andere teamleden; - Reiskosten € 0,19 cent per kilometer per gewerkte dag; - Het betreft een uitzendovereenkomst; - Vacature is per direct; - De vakantie toeslag bedraagt 8% per jaar over het feitelijk loon; - 24 vakantiedagen per volledig gewerkt kalenderjaar;

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 0.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.