HBO/WO starter Utrecht

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij net afgestudeerd of heb jij een tussenjaar en ben jij op zoek naar een interessante tijdelijke baan? Ben jij die flexibele enthousiaste student/net afgestudeerde die wij zoeken? Stuur dan jouw CV toe dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

In de regio Utrecht zijn wij op zoek zijn naar studenten of net afgestudeerde. Regelmatig hebben wij onder andere de volgende functies openstaan; administratief medewerker, commercieel medewerker, medewerker klantenservice en callcenter medewerker.

Wat neem je mee?

Voor de student/net afgestudeerde die wij zoeken zijn wij op zoek naar iemand die;
-Fulltime/parttime beschikbaar is;
-HBO/WO studerend of net afgestudeerd;
-Gemotiveerd, communicatief vaardig en enthousiast zijn woorden die je niet vreemd zijn voor jou!

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever: - Het betreft een uitzendovereenkomst; - De vakantie toeslag bedraagt 8% per jaar over het feitelijk loon; - 24 vakantiedagen per volledig gewerkt kalenderjaar.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.