Financial administratief medewerker

Een organisatie, gericht op vastgoed.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als Financieel Administratief Medewerker heb je een ondersteunende rol op onze afdeling Finance & Control. Met 10 collega’s is de afdeling F&C verantwoordelijk voor de financiële- en project administratie. Maar ook de salarisadministratie, onze front office, ICT, wagenparkbeheer en schades en verzekeringen vallen binnen de verantwoordelijkheid van de afdeling. De teamleden hebben ieder hun eigen rol en expertise. Met elkaar zetten we onze schouders er onder en zijn we kritisch op het behalen van vooraf bepaalde doelstellingen.

Jouw rol binnen het team ligt met name op het gebied van Finance. Je hebt een breed takenpakket en houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van crediteuren-, debiteuren- en projectadministratie. Naast de administratieve verwerking ben je ook goed in het uitzoeken en analyseren van projectgerelateerde mutaties. Je bent scherp in het signaleren van afwijkingen en het oplossen er van.  Je rapporteert aan de teamleider Finance. Uiteraard heb je dagelijks contact met diverse partijen, zoals collega’s op kantoor en op projecten en met partners en leveranciers.

Daarnaast zijn we op de afdeling F&C volop bezig met diverse optimaliseringsprojecten, momenteel vooral gericht op het verder optimaliseren en digitaliseren van onze processen. Zo hebben we onlangs het volledige facturenproces gedigitaliseerd zijn we nu bezig met het optimaliseren dit proces, vooral materieelbeheer en uren staan op de agenda. Ook bij deze projecten kunnen we jouw kennis en ervaring goed gebruiken.

Wat neem je mee?

  • MBO+ niveau, opleidingsrichting economisch/financieel
  • Eventueel aangevuld met relevante opleidingen, bv. MBA
  • Minimaal 5 jaar ervaring in de financiële administratie
  • Een beschikbaarheid van bij voorkeur 40 of 32 uur per week. 24 uur behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Wat wordt er geboden?

Een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving

  • Een leuk team met aandacht voor elkaar
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag. Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.
  • Een positie voor 24 tot 40 uur per week. 

Sollicitatieprocedure

Heb jij het profiel gelezen en wil jij gaan werken voor deze leuke opdrachtgever? Stuur dan snel je CV. Via de solliciteerbutton ontvangen wij graag je gegevens. Heb je nog vragen, dan is het makkelijker ons te bellen op 010-7200867.

Uren 24 - 40 uur per week
Regio Rotterdam Spaanse Polder

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.