Werkstudent

U-Boss uitzendbureau is de kleinschalige en regionale uitzendspecialist die al bijna 30 jaar prominent aanwezig is op de arbeidsmarkt in Utrecht en Rotterdam. U-Boss Nautique is gevestigd in Utrecht en is landelijk actief in de binnenvaart. Vanuit onze vestigingen in het hart van de Utrechtse- en Rotterdamse binnenstad leveren onze teams van gedreven en ervaren consultants HR-oplossingen in de breedste zin van het woord. Met hart voor de zaak en persoonlijke aandacht streven wij in onze werving en selectie continu naar de perfecte match voor tijdelijke en vaste banen. Daarbij ligt onze focus op het MKB in de steden Utrecht, Rotterdam en omgeving. Bij ons bent u niet één van de velen. Wij zijn geïnteresseerd in de persoon achter het profiel. Als u zich wilt inschrijven bij U-Boss, ontvangen wij u graag eerst op kantoor. Wij sturen niemand ongezien naar de klant, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit persoonlijke contact noodzakelijk is om telkens de beste match te maken. Of het nu gaat om een tijdelijke job of om een afwisselende vaste baan. Want uitzendwerk is en blijft mensenwerk.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Studeer jij in Rotterdam en ben jij op zoek naar een interessante bijbaan om je studententijd in een wat ruimer jasje door te komen? Kom dan eens bij ons langs voor een kop koffie!
-Wij hebben diverse opdrachtgevers in Rotterdam en nabije omgeving die regelmatig op zoek zijn naar studenten voor administratief, commercieel, facilitair en receptie werk.

Wat neem je mee?

Ben jij die flexibele student die wij zoeken?
-Fulltime / parttime beschikbaar in de avonden, weekenden en overdag
-HBO / WO studerend
-Gemotiveerd, daadkrachtig en enthousiast zijn woorden die je niet vreemd zijn.

Wat wordt er geboden?

-Diverse vacatures bij diverse opdrachtgevers in Rotterdam, Drechtsteden etc. -Fijne collega's, interessante nationale- en internationale bedrijven -Diversiteit in werkzaamheden

Sollicitatieprocedure

Op zoek? Wij ontvangen graag je CV en gaan graag digitaal in gesprek om te bekijken wat de mogelijkheden zijn, wij zijn bereikbaar via mail: rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl of bel ons via 010-7200867

Uren 20.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.