Assistent Controller

Een organisatie in het centrum van Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze functie ben je, naast het verzorgen van financiële administratie, verantwoordelijk voor het verzorgen van periodieke rapportages en overleg met de budgethouders. Het is belangrijk dat financiële processen geen geheimen voor jou kennen en dat jij je graag vastbijt in deze materie. Uiteraard doe je dit in samenspraak met de Manager Finance aan wie je rapporteert en daarnaast werk je nauw samen met je collega Assistent-Controller.

Je bereidt de jaarrekening voor en legt deze in overleg met de Manager Finance voor aan de accountant. Als Assistent-Controller draag je bij aan de planning en control cyclus. Je ontwikkelt het begrotingsproces en bewaakt de voortgang. Je coördineert het budgetteringsproces en overlegt hiertoe met budgethouders en signaleert over- en onderscheidingen.

Hiernaast behoren met name de volgende taken tot jouw takenpakket:

  • Verwerken van facturen in Accountview en het koppelen van de facturen aan grootboekrekeningen en kostenplaatsen.
  • Verwerken van de facturen in Synergy en zorgen voor tijdige autorisatie door de bevoegde managers
  • Beheer van de debiteuren en crediteurenadministratie
  • Verrichten periodieke boekingen en maken specificaties tussenrekeningen
  • Verwerking van de bankbetalingen en klaarzetten betalingen
  • Belastingaangiften.
  • Verkoopfacturen opstellen.

Wat neem je mee?

De Assistent-Controller is een onafhankelijke adviseur en kritische sparringpartner. Je bent en blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied en je bent in staat om heldere financiële rapportages te ontwikkelen. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring en je staat stevig in je schoenen. Daarnaast heb je uitstekend analyserend vermogen en doorzie je processen snel. Dit heb je verkregen door een HBO-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent bekend met het Office pakket. Excel heeft geen geheimen voor jou en ervaring met AccountView en/of Synergy is een pré.

Wat wordt er geboden?

Je komt terecht in een dynamische werkomgeving. Het betreft een parttime functie op basis van 0,6 fte uur per week. Het salaris van deze functie op fulltime basis (36 uur) ligt tussen € 2.964,- en € 4.354,- bruto per maand, e.e.a. afhankelijk van opleiding en werkervaring. Naast dit salaris is er een eindejaarsuitkering.

Sollicitatieprocedure

Ben jij op zoek naar een inhoudelijke, financiele rol voor 22 uur per week? Heb jij de juiste werkervaring? Dan komen wij graag met je in contact. Je kunt je CV achterlaten via de solliciteerbutton. Heb je vragen, dan kun je ons altijd bellen op 010-7200867.

Uren 22 uur per week
Regio Rotterdam Centrum

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.