Operations Administrative Officer

Onze opdrachtgever is een van 's werelds grootste handelsorganisatie in diversified natural resource. Ze produceren en verkopen meer dan 90 grondstoffen met een netwerk in ruim 50 landen met ongeveer 160.000 werknemers.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze rol ben je, met een team van 5 collega's, verantwoordelijk voor de dagelijkse afhandeling van fysieke documenten voor de afdeling Operations. Je bent het centrale punt voor het verzamelen, combineren en verzenden van alle relevante documenten die verzonden moeten worden voor het trade operations team. Documenten zijn onder meer kwaliteitsrapporten, herkomstdocumentatie, verzekeringscertificaten, ladingslijsten, kredietbrieven en nog veel meer.

Wat neem je mee?

Ben jij administratief uitstekend onderlegd en beheers jij de Engelse taal uitstekend, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor deze functie is het belangrijk dat je voldoet aan onderstaande eigenschappen:
-Uitstekende administratieve vaardigheden
-MBO 4 werk- en denk niveau, bij voorkeur logistiek, economie of administratie
-Kennis van document verwerking en/of handel in grondstoffen is een grote pre
-Uitgebreide kennis van Word en Excel
-Vloeiend Engels in woord en geschrift

Wat wordt er geboden?

-Een fulltime functie, eventueel voor 32 uur per week in overleg -Uitzicht op contract bij onze opdrachtgever zelf, na 3 maanden uitzendtermijn! -Een mooi salaris : € 2.400 - € 2.850 bruto per maand o.b.v. 40 uur -Mogelijkheid om thuis te werken

Sollicitatieprocedure

Wanneer jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie drinken wij graag digitaal een kop koffie met je! Jouw CV en motivatie mag je mailen naar: rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl. Wil je meer informatie? Wij zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.