People Business Partner

Een verzekeraar in het centrum van Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Bereid je voor op een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is! Met het People & Culture team werken we aan ons ambitieuze jaarplan met thema’s als employee life cycle, employer branding, strategische personeelsplanning en organisation development. We zijn een groeiende en ambitieuze organisatie waardoor de nadruk voor volgend jaar ligt op arbeidsmarktcommunicatie en talentmanagement. Naast de gebruikelijke operationele en tactische werkzaamheden, behorend tot het People & Culture(HR)-werkveld, denk en werk je mee aan deze strategische thema’s. Jouw taak is het om leidinggevende op verzoek, maar zeker ook proactief te adviseren en om verschillende afdelingen met elkaar te verbinden voor het optimale resultaat.

Wat neem je mee?

Als jij zelfstandig projecten kunt leiden, goed het overzicht kunt bewaren en gestructureerd kunt werken, ben jij onze match! We hebben ook iemand nodig die organisatiesensitief is en een goede afweging kunt maken tussen verschillende belangen.

 

Daarnaast heb jij:

 • HBO werk-/denkniveau (bij voorkeur HRM),
 • Ongeveer 5-10 jaar werkervaring als HR-adviseur of in een soortgelijke rol,
 • Resultaatgerichte en projectmatige aanpak,
 • Up-to-date kennis van de laatste HR-ontwikkelingen en trends, die je kunt omzetten in concrete oplossingen,
 • Je vindt het leuk om bezig te zijn met onder andere werving & selectie, opleiding & development en het updaten van het functiehuis.

En natuurlijk heb je deze geweldige eigenschappen:

 • Je neemt eigenaarschap en voelt je verantwoordelijk
 • Je bent assertief en doortastend
 • Klant- en servicegerichtheid zit in je DNA
 • Je werkt planmatig en hebt een hands-on mentaliteit
 • Een goed gevoel voor humor en waardering voor collegialiteit maken het plaatje compleet!

Wat wordt er geboden?

Aan deze uitdagende en afwisselende functie is een dynamische werkomgeving met een ontzettend gezellige sfeer en een goed salaris gekoppeld. Ons kantoor is gevestigd op een toplocatie in het centrum van Rotterdam. Wij bieden jou:

 • Een goed salaris. De functie van People Business Partner is ingeschaald in STYR-level 7 en loopt van € 3.489,- tot € 6.409,- bruto per maand,
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een vaste 13e maand, reiskostenvergoeding/NS Businesscard, 48 bovenwettelijke verlofuren, flexibele werktijden en een top pensioenregeling,
 • Volop mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen. We investeren zowel in jouw vakgebied als in jouw persoonlijke ontwikkeling.
   

Sollicitatieprocedure

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HR Adviseur die natuurlijk in het plaatje past van het takenpakket, maar nog belangrijker, wij zoeken een HR adviseur die binnen dit mooie team past. Wij drinken dan ook graag een kop koffie met je, om je beter te leren kennen. Je kunt je CV via de solliciteerbutton achterlaten, maar bellen naar 010-7200867 mag ook! Samen nemen de vacature door, om te kijken of de cultuur van de organisatie ook bij jouw wensen aansluit. 

Uren 32-40 uur per week
Regio Rotterdam

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.