Directiesecretaresse

Een internationale organisatie in de Botlek.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een doorgewinterde directiesecretaresse.

Natuurlijk houd jij je bezig met het beheren en bewaken van agenda's van de directie, werk jij e-mailboxen bij, bepaal jij de prioriteiten en zorg je altijd voor een efficiente indeling van de dag. Maar er wordt eveneens van je verwacht dat je strategisch mee kunt denken. Je bent een belangrijke spil binnen de organisatie en jouw ondersteuning van het management betekent dat je indirect een bijdrage levert aan de groeidoelstellingen van de organisatie. De directie houdt zich bezig met complexe vraagstukken en jij ondersteunt daar waar nodig. Dit maakt dat je takenpakket heel divers en afwisselend is. Mede hierdoor is het ook belangrijk dat jij goed overzicht kunt bewaren en dat het stellen van prioriteiten jou van nature goed af gaat. Je bent op een positieve manier kritisch ingesteld, je denkt in oplossingen en stress komt in jouw vocabulaire niet voor.

- De dagelijkse gang van zaken valt onder jouw verantwoordelijkheid, het zit in jouw karakter om dit uit jezelf op te pakken;
- Je levert een bijdrage aan het leiden van projecten;
- Je hebt een analytische instelling en weet met deze instelling data om te zetten naar procedures;
- Je communiceert helder met jouw directeur en met de medewerkers van de organisatie, discreet omgaan met informatie is jou toevertrouwd.

Wat neem je mee?

Om de functie van directiesecretaresse goed te kunnen vervullen, vragen wij het volgende:

- Een fulltime beschikbaarheid (evt. 32 uur per week);
- Je vindt het prima om minimaal 3 dagen per week op kantoor te werken. Ook als de functie erom vraagt om in bepaalde weken 4 of 5 dagen op kantoor te zijn, dan is dit voor jou geen enkel probleem;
- HBO/WO werk - en denkniveau;
- Enkele jaren relevante werkervaring op directie ondersteunend gebied;
- Je kunt goed functioneren in stressvolle, drukke situaties;
- Je bent goed in staat problemen tijdig te signaleren en komt pro-actief met oplossingen;
- De technische wereld vind jij interessant;
- Je werkt zelfstandig;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat wordt er geboden?

- Een fulltime baan, waarbij eigen initiatief gewaardeerd wordt; - Salarisschaal: tussen de € 4500,- en € 5500,- - Een prima arbeidsvoorwaardenpakket; - Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen.

Sollicitatieprocedure

Ben jij al enige tijd op zoek naar die directiesecretaresse baan met inhoud? Dan is deze functie wellicht interessant. Wij praten graag met je verder. Je mag je CV via de solliciteerbutton uploaden en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook altijd, wij zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 40.00
Regio BOTLEK ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.