Accountmanager

Een fullservice mediabedrijf met unieke toegang tot het onderwijs. Wij bieden vier activiteiten: media & campagnes. Via onze diverse kanalen en campagnes bereiken we professionals werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, het mbo, maar ook hun leerlingen en studenten. Dankzij jarenlange ervaring weten we precies hoe we het onderwijs effectief kunnen bereiken. Ontwikkelt, binnen de activiteit media & campagnes, onderwijsgerichte media, crossmediale communicatiecampagnes, waarbij PrimaOnderwijs, het grootste op onderwijsprofessionals gerichte platform van Nederland, centraal staat. Het portfolio aan opdrachtgevers is zeer divers, van ministeries, uitgeverijen, goede doelen, tot commerciële organisaties

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als accountmanager binnendienst ben je onderdeel van de commerciële afdeling. Je hebt een eigen klantenportefeuille (relatiebeheer) die je adviseert over een passende communicatiecampagne gericht op het onderwijs. De opdrachtgever biedt diverse media en communicatiemiddelen om deze campagnes tot een succes te maken. Daarnaast werk je op commerciële projecten, van advertentie- en productverkoop tot new business. Je bouwt een goede relatie met je klant op en je zorgt ervoor dat de samenwerking op afstand perfect verloopt.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn het behouden en laten groeien van bestaande klanten, het werven van nieuwe opdrachtgevers, het bewaken en onderhouden van het productportfolio, het zelfstandig kunnen uitbrengen van een communicatieadvies en het behalen van de jaarlijkse teamtarget.

Wat neem je mee?

Voor de functie van accountmanager binnendienst is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt een afgeronde relevante mbo- of hbo-opleiding (bij voorkeur richting communicatie/media) en ervaring in een soortgelijke functie;
- Je bent bekend met de wereld van het onderwijs en/of media en bent in staat om een communicatieadvies uit te brengen;
- Je hebt commercieel talent en ervaring met telefonische verkoop. Je kunt goed luisteren en bent verbaal sterk;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Het halen van een target zie je als uitdaging en ervaar je niet als druk. Als persoon ben je te typeren als zelfstandig, flexibel en resultaatgericht.

Wat wordt er geboden?

Functie per direct voor minimaal 28 uur en meer. Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Naast een leuke uitdagende functie, bij een bedrijf dat zich beweegt in een dynamische markt, hebben wij passende arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling, een gevarieerd team van collega’s en een informele werksfeer. Daarnaast bieden wij de vrijheid om mee te denken en het maximale uit jezelf te halen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 28.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.