HR-medewerker

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Als bedrijf staan zij in de top 10 van Nederlandse ingenieursbureaus. De ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin onze opdrachtgever actief is. Voorbeelden van projecten waaraan zij werken zijn offshore windplatforms, onderzeeboten, de bruggen en wegen waar jij misschien wel dagelijks overheen rijdt, waterzuiveringsinstallaties, fabrieken, gebouwen en de enorme containerkranen die je op de Maasvlakte vindt.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij klaar om aan de slag te gaan in een leuk team en samen hard te werken aan uiteenlopende activiteiten op het HR-gebied? De HR-afdeling van onze opdrachtgever verzorgt alle personele aangelegenheden en het beheer van personele gegevens voor de medewerkers van de 7 divisies die zij rijk is. Bij elkaar zijn dit ongeveer 800 medewerkers voor wie jij, in nauwe samenwerking met de rest van het HR-team, het aanspreekpunt bent voor zaken als:
- ziekteverzuim
- arbeidsvoorwaarden
- Je wordt daarbij verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van de gehele administratie rondom bestaande en nieuwe medewerkers.
-Je ondersteunt de HR adviseurs en je werkt mee aan HR projecten.
-Je wordt uitgedaagd om met jouw kennis de HR-processen en activiteiten te optimaliseren.

Wat neem je mee?

Wat verwachten wij van jou?

Met een afgeronde hbo-opleiding op HRM-gebied en minimaal 3 jaar relevante werkervaring ben jij degene naar wie we op zoek zijn.
-Je maakt makkelijk contact met mensen
-Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
-Interne klantgerichtheid en nauwkeurig werken zijn kerncompetenties in deze functie.
-Je kunt jouw kennis van HR-gerelateerde onderwerpen vertalen naar de praktijk, zowel zelfstandig als in teamverband.
-Naast Microsoft Word en Excel, is kennis van specialistische software als AFAS, SharePoint en Navision een pré.
-Deze functie is voor minimaal 32 uur per week.

Wat wordt er geboden?

Wat hebben wij jou te bieden? Een uitdagende en gevarieerde baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, wordt gewerkt aan oplossingen voor de grootste technische uitdagingen binnen de meest uiteenlopende projecten. Bij deze opdrachtgever vinden zij het belangrijk dat zij voor alle collega’s een goede match zijn. Zij werken hard en daar staat uiteraard iets tegenover. Bijvoorbeeld een jaarlijkse gratificatie van 7%, een winstuitkering, een flexibele pensioenregeling, een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen. En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK’s en WK’s voetbal inmiddels een vaste traditie binnen deze organisatie. Daarnaast bieden we je flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee je zelf kunt bepalen hoe jouw arbeidsvoorwaardenpakket eruit ziet. Een hoger maandsalaris? Kies voor maandelijks uitkeren van je gratificatie en vakantiegeld! Vakantiedagen over? Verkoop ze! Meer vakantie nodig? Koop er dagen bij! Zo past onze opdrachtgever nog beter bij jou! Persoonlijk ontwikkelingsplan 7% gratificatie Winstuitkering Flexibele werktijden Studiemogelijkheden Uitstekende pensioenregeling Internationale mogelijkheden

Sollicitatieprocedure

Interesse in deze veelzijdige HR functie? Wij maken graag persoonlijk kennis met je! Solliciteer via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Uren 32.00
Regio PAPENDRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.