Secretaresse vastgoedzorg

Onze opdrachtgever is specialist in het onderhouden en renoveren van vastgoed. Een middelgrote organisatie, gelegen aan de noordzijde van Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als secretaresse vastgoedzorg ben je onderdeel van ons secretariaat en draag je samen met twee collega’s zorg voor een efficiënte en effectieve volledige assistentie en ondersteuning van het secretariaat. Collega’s van de verschillende afdelingen zullen regelmatig bij je aankloppen voor ondersteuning. Een servicegerichte instelling is essentieel: je ontzorgt je collega’s en je vindt het leuk om samen aan een eindproduct te werken. Jij zorgt ervoor dat onze aanbiedingen volledig, kloppend en conform onze huisstijl de deur uit gaan. Je houdt contact met onze leidinggevenden op projecten en zorgt dat zij in het bezit zijn van de juiste documenten. Ook heb je een rol in het informeren van bewoners: je stelt, eventueel in overleg met onze bewonersconsulenten, brieven en nieuwsbrieven op. Je ontzorgt dus je collega’s en hebt veel contact met collega’s (zowel intern als op onze projecten), leveranciers en opdrachtgevers.

Wat neem je mee?

Voor deze functie zoeken wij een representatieve, professionele kandidaat met een proactieve instelling die heel servicegericht is. De Nederlandse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend en je bent sterk in je schriftelijke communicatie.

Een informele, professionele organisatie die continu in ontwikkeling is past bij je. Je kunt goed schakelen tussen verschillende taken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het fijn om te werken in een dynamische omgeving.

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding met een aantal jaren ervaring als secretaresse en je kunt goed overweg met diverse automatiseringssystemen, waaronder Office 365.

Let op: het is belangrijk dat je op vrijdag beschikbaar bent voor werk! Verder is er een lichte voorkeur voor werken op dinsdagen, overige dagen zijn in overleg.

Wat wordt er geboden?

- Een leuk en afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving - Een zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben - Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven. - Gratis sporten (bootcamp) en een gezellige borrel op vrijdag na werktijd. Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk! - Een toffe werkplek, ons kantoor is net verbouwd waardoor het een nog fijnere werkplek is voor alle collega’s. Je werkomgeving is uitstekend gefaciliteerd. - Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Wil jij meer weten over deze leuke functie, dan is het handig om ons even te bellen. We staan je graag te woord op 010-7200867. Heb jij eigenlijk geen vragen en is dit de functie die jij wil, dan mag je natuurlijk meteen je CV sturen, via de solliciteerbutton. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Uren 24.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.