Senior financial administrator

Je komt te werken bij een internationale organisatie, gespecialiseerd in ondersteuning van financieel management.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Krijg jij energie van cijfers en relatiemanagement en wil jij werken bij een informele, internationale organisatie met vestigingen in 6 landen? Dan is de functie van senior financial administrator echt iets voor jou!

In de functie van senior financial administrator sta je (internationale) klanten bij met hun financiële zaken. Je weet een nieuwe administratie volledig zelfstandig op te zetten en in te richten. Je kan met jouw kennis (complexere) jaarrekeningen opstellen, doet en controleert de BTW aangifte voor grotere internationale klanten. Als contactpersoon ben je proactief en klantvriendelijk ingesteld. Je kent de klant, hebt frequent persoonlijk contact, signaleert problemen en mogelijkheden en ziet ook commerciële kansen zoals het afnemen van extra diensten. Je weet zowel mondeling als schriftelijk ook in de Engelse taal op een zelfverzekerde manier met de klant te communiceren.

Wat neem je mee?

Voor de functie van Senior Financial Administrator is het van belang dat je beschikt over:
- HBO+ werk- en denkniveau
- Afgeronde opleiding Accountancy PDB / MBA / SPD
- Minimaal 2 jaar recente ervaring bij een boekhoud- of accountancykantoor als assistent accountant of boekhouder;
- Reviewen van verschillende administratie;
- Onboarden en inregelen van nieuwe (internationale) klanten;
- UBO/WWFT check;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Professionele kennis van Engelse taal in woord en geschrift. Je kent financiële termen in het Engels en bent in staat één-op-één gesprekken met klanten in het Engels te voeren en vergaderingen te leiden;
- Kennis van boekhoudprogramma's en ExactOnline.

Wat wordt er geboden?

Wij bieden een zelfstandige functie met doorgroeimogelijkheden voor 24 - 40 uur per week bij een gezellige, informele en internationale organisatie met 42 collega's; Een marktconform salaris, ( EUR 3.000 en max EUR 4.ooo) en premievrij pensioen inclusief partner- en wezenpensioen, reiskostenvergoeding en bij een contract voor onbepaalde tijd een bonusregeling. Hybride werken en pleit voor goede balans tussen werk- privé: Werk thuis of op kantoor, geef zelf aan wat voor jou het beste uitkomt.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio NIEUWEGEIN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.