Incassomedewerker

Je komt te werken bij een internationale organisatie, gespecialiseerd in ondersteuning van financieel management.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wil jij werken in een internationaal bedrijf met de sfeer van een familiebedrijf en heb jij de kennis om zelfstanding incassodossiers te behandelen? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en ben je klantgericht en collegiaal?
Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als incassomedewerker.

Op onze incasso afdeling behandelen wij het gehele minnelijke incasso traject voor o.a bol.com. Je zorgt ervoor dat op een constructieve en verantwoordelijke manier gewerkt wordt naar een oplossing voor de betaalachterstanden van debiteuren. Dit doen wij conform de gestelde eisen van de NVI. Je voert op een professionele manier gesprekken met debiteuren, bemiddelende instanties en derden.

Wat neem je mee?

Voor de functie van incassomedewerker is het van belang dat je beschikt over:
- MBO werk- en denkniveau;
- Juridische kennis;
- NVI basis certificaat (of binnen 6 maanden behalen);
- Uitstekende kennis van de Nederlandse taal en kennis van de Engelse taal.

Wat wordt er geboden?

Wij bieden een zelfstandige fulltime functie bij een gezellige, informele en internationale organisatie. Daarnaast een marktconform salaris, premievrij pensioen inclusief partner- en wezenpensioen, reiskostenvergoeding en bij een contract voor onbepaalde tijd een bonusregeling. Werktijden zijn van 8:30 -17:00 uur.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio NIEUWEGEIN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.