Machine operator

Familiebedrijf actief in de Transport en Logistieke dienstverlening.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als machine operator papier begeleid je het gehele snijproces, van rollen hoogwaardig verpakkingskarton, naar vellen papier. Je stelt op de millimeter nauwkeurig de machine in en je controleert het volume en eindproduct zorgvuldig zodat hoge output en kwaliteit gewaarborgd is.

Voor de voortgang van de productie is het belangrijk dat de snijmachine efficiënt blijft draaien, dus je bent scherp op het signaleren en oplossen van storingen. Veiligheid en kwaliteit zijn hierbij het belangrijkste.

Voor starten van het snijproces zorg je dat je de order goed gelezen hebt en er voldoende rollen klaar liggen. Dan stel je de machine correct in en houdt toezicht op de kwaliteit. Je waarborgt de continuïteit in de te behalen tonnages en levertijden waarbij je de afwijkingen signaleert en herstelt deze direct. Je controleert regelmatig het snijproces op kwaliteit en bij eventuele technische problemen probeer je deze op te lossen of vraagt hulp aan je collega’s of Technische Dienst. Vertragingen meld jij direct bij de planning. En samen met de productiemedewerkers op de vloer zorg je dat de machine voldoende papierrollen heeft liggen. En je zorgt natuurlijk ook voor orde en netheid op de machine en productievloer.

Wat neem je mee?

Voor de functie van machine operator is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt technisch inzicht en heb misschien al ervaring als (machine) operator;
- Je bent woonachting in de omgeving Utrecht of bereidt hiernaartoe te reizen.

Wat wordt er geboden?

Een baan met volop mogelijkheden om door te leren, een salaris tussen de €12,00 en €15,00 bruto per uur, een ploegentoeslag van 13,75% bovenop je uurloon en bij goed functioneren kan je worden overgenomen op contract

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.