Marketingmedewerker

Sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen en hechttechnniek. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken circa 100 medewerkers. Het is een service georiënteerd handelsbedrijf. Het bedrijf kent een open en collegiale sfeer. De medewerkers hebben veelal lange dienstverbanden. Dienstverbanden langer dan 25 jaar zijn geen uitzondering.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Je krijgt een unieke kans om deel uit te gaan maken van een enthousiast en gedreven team in een zeer succesvolle organisatie.

Als marketing medewerk(st)er lever je een bijdrage aan de Nederlandstalige van reeds bestaande of nog te ontwikkelen websites en webshops. Je bent verantwoordelijk voor de Nederlandstalige inhoud van deze websites, je houdt deze up-to­date en verbetert waar nodig. Je komt in een team te werken waarin een ieder zijn eigen vaardigheden ontwikkelt. Je zit dicht bij de verkoopafdeling zodat je goed weet wat er speelt bij onze klanten.

Wat neem je mee?

Voor de functie marketing medewerker is het van belang dat je beschikt over:
-MBO/HBO werk- en denk niveau;
-Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
-Interesse en de wil om kennis op te bouwen over het ontwikkelen en bijhouden van websites, portals, blogs, landing pages, sociale media;

Wat wordt er geboden?

Je komt te werken in een mooi gerenoveerd pand dat goed bereikbaar is. Werktijden en aantal te werken uren kan in overleg worden vastgesteld. De functie kent een passend salaris. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en vastgelegd in het arbeidsvoorwaardenhandboek.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.