Accountmanager New Business

Deze organisatie is actief als een online platform op het gebied van werving en selectie in Nederland.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Jij vindt het heerlijk om te presenteren, demo’s te geven, te bellen (lekker knallen) en leads op te volgen. En van die laatste hebben we er genoeg!

Jij bent verantwoordelijk voor het hele salesproces. Leads die binnenkomen via mail of de telefoon handel jij vakkundig af. Je geeft demo’s en presentaties over ons product, bent het eerste aanspreekpunt van klanten en verzorgt ook het offertetraject. Jij bent goed in het opbouwen en uitbouwen van relaties. Je werkt graag in teamverband en vindt het leuk om je collega’s te inspireren.

Ben jij toe aan iets anders? Wil jij onderdeel zijn van een klein bedrijf waarbij je direct zicht hebt op succes? Geen politiek, geen lange lijnen, veel verantwoordelijkheid en directe impact op het succes van de organisatie: dat vind je bij ons. Wil jij onderdeel worden van een divers team waarin iedereen zichzelf kan zijn en we allemaal houden van hard werken aan een gezamenlijk doel?

Wat neem je mee?

Wat vragen we van jou
* Je wordt enthousiast van adviseren op basis van data
* Je hebt interesse in recruitment en de arbeidsmarkt
* Je bent ontzettend nieuwsgierig en leergierig
* Minimaal 5 jaar ervaring in sales en accountmanagement
* Minimaal afgeronde hbo-opleiding
* De telefoon is jouw sales wapen!
* Je spreekt en schrijft goed Engels
* Je houdt van de mouwen opstropen, op z’n Rotterdams

Wat wordt er geboden?

Wat wij je kunnen bieden * Een functie voor minimaal 28 uur per week, voorkeur is 32 uur of meer. * Salaris tussen de € 4.250 – 4.750 per maand obv fulltime. Afhankelijk van je ervaring. * Veel verantwoordelijk- en zelfstandigheid en flexibiliteit. * Één keer in de 6 weken een uitje met de collega’s, inclusief een reisje naar het buitenland van meerdere dagen. * Een omgeving waarin we hard werken tijdens werktijd, maar je vooral ook kunt zijn wie je bent tijdens en buiten kantoortijd. * Alle onkosten worden vergoed, bescheiden pensioenregeling. * Geen auto, wel OV-kaart of kilometervergoeding. * Veel opleidingsmogelijkheden, bezoeken van veel events en klanten. * Optioneel: Seizoenkaart voor de Feyenoord-vrouwen. * Hybride werken, 2 dagen per week op kantoor in Rotterdam, of meer als je dat wilt.

Sollicitatieprocedure

Omscrhijft deze vacature de uitdaging die jij zoekt? Wij vertellen je graag meer. Bel of mail ons voor een (digitale) kop koffie.

Uren 32.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.