Cateringmedewerker

Een internationale organisatie in de Drechtstreek.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Kerntaken/verantwoordelijkheden:
- Dienstverlening aan de interne organisatie op het gebied van catering, beveiliging, receptie, algemene binnendienst en algemeen onderhoud.
- Catering: Eten bereiden, algemene assistentie in het bedrijfsrestaurant, koffiemachines schoonmaken en bevoorraden, lunches uitdelen en serveren bij formele recepties.
- Beveiliging: Zorgen voor beveiliging en veiligheid van bedrijfsterreinen, schepen langs kadezijde, goederen, installaties en mensen op het terrein. Bedienen van het toegangscontrolesysteem, uitvoeren van veiligheidsinspecties en deelnemen aan het BHV-team.
- Receptie: Verwerken van inkomende telefoongesprekken en e-mails, verwelkomen van bezoekers en assisteren bij boekingen van vergaderzalen.
- Algemene interne dienstverlening: Afhandelen servicedesk calls, verspreiding van post en pakketten, verzorgen van reprodiensten en bestellen en distribueren van kantoorartikelen.
- Algemeen onderhoud: het leveren van onderhoudsdiensten aan kantoren en panden voor aangewezen locatie.

Wat neem je mee?

Wat heb je nodig om de functie van cateringmedewerker te kunnen vervullen?
- Basis/middelbaar beroepsonderwijs
- Goede beheersing van het Engels (geschreven en gesproken)
- Basisvaardigheden in ICT Office toepassingen

De opdrachtgever biedt de mogelijkheid om 4 of 5 dagen te werken. Keuze uit 5 of 6 uur per werkdag.
De meest voorkomende werktijden zijn: 08:30 tot 14:00 of 15:00 (afhankelijk van een 5 of 6 urige werkdag). Er is ook een dienst van 10:30 of 11:30 tot 17:00 uur.

Wat wordt er geboden?

In eerste instantie werk je op uitzendbasis, dit betekent dat je volgens de CAO voor uitzendkrachten werkt. Je krijgt: - 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek; - een reiskostenvergoeding; - een pensioenregeling nadat je 8 weken hebt gewerkt - 8,33 % vakantiegeld. Bevalt het van beide kanten goed? Dan bestaat de mogelijkheid te praten over een dienstverband. In eerste instantie is de functie uitgezet tot en met december 2023.

Sollicitatieprocedure

Heb jij interesse in de functie? Dan komen wij graag met jou in contact. Laat je CV achter via de solliciteerbutton en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Uren 20.00
Regio PAPENDRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.