Telefoniste

Jouw nieuwe werkgever is een internationale organisatie en maakt deel uit van een netwerk van 38 aangesloten bedrijven wereldwijd. De organisatie is specialist op het gebied van flens- en dynamische afdichtingen, appendages, regelkleppen, slangen en compensatoren. Het familiebedrijf, opgericht in 1886, is niet alleen een verkoop- en service organisatie, maar tevens producent van diverse aangeboden producten.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Jij bent hét visitekaartje van de organisatie. Met jouw servicegerichte houding en dienstverlenende instelling zorg jij er telefonisch voor dat klanten, medewerkers en leveranciers op de juiste manier te woord worden gestaan. En natuurlijk zorg jij voor een warm welkom als bezoekers aan de balie staan.

Het takenpakket:

Alle binnenkomende telefoongesprekken komen bij de receptie binnen. Jij neemt de inkomende lijn aan en zorgt ervoor dat deze naar de juiste collega van de desbetreffende afdeling wordt doorverbonden. Binnen deze organisatie wordt gewerkt met diverse productgroepen, het is belangrijk dat jij goed doorvraagt over welke productgroep het gaat en wat specifiek de vraag is, zodat jij correct en naar de juiste collega kan doorverbinden. De vragen zijn uiteenlopend van aard, bijvoorbeeld vragen over de verschillende producten, lopende orders en levertijden.
Ook is het belangrijk dat je de terugkomende gesprekken goed in de gaten houdt. Duurt het opnemen op de afdeling te lang, dan pak jij de lijn uit de wacht en biedt deze opnieuw aan bij een andere collega of je maakt een terugbelverzoek.

Het grootste deel van je tijd besteed je aan de telefonie. Overige werkzaamheden zijn:
- het optreden als gastvrouw/gastheer voor bezoekers;
- de representativiteit van de ruimtes in het kantoor bijhouden;
- het bedienen van de toegangspoort bij de locatie.

Je werkt nauw samen met de management assistente, samen verrichten jullie uiteenlopende werkzaamheden (secretarieel, administratief en facilitair van aard) ter ondersteuning van de gehele organisatie. Taken die hieruit kunnen voortvloeien zijn:

- het sorteren en distribueren van in- en externe post, frankeren, verzendklaar maken en post wegbrengen;
- diverse ondersteunende werkzaamheden, zoals kopieer- en scanwerkzaamheden, het inbinden van stukken, het aanmaken van dossiers, het uitwerken van notities, maar ook het bestellen van lunch en het regelen van overwerkmaaltijden;
- het aannemen van storingen/defecten in het gebouw of aan apparatuur, waar mogelijk zelf actie ondernemen.

Samen met jouw collega geef je invulling aan deze leuke functie. Het betreft een parttime functie voor 16-24 uur per week verdeeld over 2 tot 3 dagen (woensdag en/of donderdag en/of vrijdag).

Wat neem je mee?

- Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Office Assistant, Secretarieel of Hospitality. - Je beheerst de diverse MS Office programma’s, waaronder Word, Excel, Outlook en Teams. - Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en Engelse taal in woord. - Je wordt blij van korte lijnen, een goede teamspirit en het bereiken van het beste resultaat. - Je hebt een enorme dosis positieve energie en bent niet snel uit balans te brengen als de dag anders verloopt dan van tevoren gepland. - Een aantal persoonlijke kenmerken welke jou omschrijven zijn: servicegericht, dienstverlenend, betrokken, communicatief, teamplayer.

Wat wordt er geboden?

De start is op uitzendbasis, gedurende deze periode werk jij volgens de CAO voor uitzendkrachten. - 25 betaalde vakantiedagen; - 8,33 % vakantiegeld; - de mogelijkheid tot het volgen van scholing; - een reiskostenregeling conform de regeling van de opdrachtgever. Na de uitzendtermijn kun je in dienst treden bj de opdrachtgever, zij hebben andere secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: - 24 vakantiedagen - niet ziek bonus (voor iedere maand niet ziek E75,- bruto en bij een kwartaal niet ziek, anderhalve dag extra, dus 6 dagen op jaarbasis) - Afhankelijk van je leeftijd en dienstjaren extra vakantiedagen; - Een jaarlijkse bonus, verschillend per afdeling; - Pensioenregeling met 5% eigen bijdrage.

Sollicitatieprocedure

Word jij gelukkig in een baan waarbij je klanten, leveranciers en medewerkers telefonisch verder mag helpen? En ben jij drie dagen per week, woensdag tot en met vrijdag beschikbaar? Dan komen wij graag met je in contact. Via de solliciteerbutton kun je je gegevens achterlaten. Heb je vragen, dan mag je ons altijd bellen, we zijn bereikbaar op 010-7200867.

Uren 24.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.